sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Neon 1 ja 2

Nyt kun olen hieman rauhoittunut glitterin vaikeasta poistettavuudesta, voin esitellä, mitä tein seuraavaksi kynsilleni.


Minunhan oli tietenkin aivan pakko päästä kokeilemaan Neon Melonia: neonkeltaista villiä ja hullua (Wild and Crazy), joka olikin yllättäen aika mattainen lakka, vaikka ei kuvassa ehkä siltä näytä. Todella ohutta lakkaa, joka kuivui sekunneissa.Tämä tietysti tarkoitti sitä, ettei neljäkään kerrosta riittänyt peittämään kynsiäni tarpeeksi, mistä olin vähän harmissani. Näin vaaleassa lakassa, kun tuo raja näkyy liian selvästi. Kamera vähän syö tuota neon-osuutta tästä lakasta, mutta kuvitelkaa keltainen yliviivaustussi, niin hahmotatte totuuden.

Sutaisin kynsiin siis vielä "koristeeksi" Models Ownin Pink Punchia. Näissä kuvissa tämä näyttää edes kohtalaisen neonilta, mutta kyllä se kamera vaan syö sitä kirkkautta. Höh.Läpikuultavuus kuitenkin häiritsi minua vielä, mutta Wild and Crazyn glitteriä en sentään uskaltanut laittaa päälle. Päädyinkin siis Stargazerin hopeaiseen, joka ei kyllä nyt ollut paras valinta tähän hommaan laisinkaan. Nyt puhutaan siis perjantain vappukynsistä. Otin siis kaikki pois.Vaihdoin siis kokonaan Models Ownin Pink Punchiin, joka nimestään huolimatta nyt kuitenkin vaikuttaisi olevan neonoranssi. Joo, kuvassa se ei näytä siltä, joten rukoilen teitä käymään Seppälässä. Kurkatkaa omin silmin, miltä tämä näyttää. Tämä on niin cool!! Yritin googlailla tätä, mutta joka paikassa tuntui olevan sama ongelma eikä mikään sivusto ole onnistunut vangitsemaan tämän neon-ominaisuutta, mikä on sääli. Ajatelkaa oranssia yliviivaustussia, niin olette aika lähellä totuutta. Ja noissa yläkuvissa tämä on enempi oma itsensä kuin tässä. Ja nämä kynnet olivat yksinäänkin niin kirkkaat, että riittivät kyllä vapuksi, vaikkakaan baarissa nämä ei tietenkään näyttäneet enää miltään, kun oli pimeää.

Kolmen kerroksen jälkeen kynsiraja jäi vielä vähän näkyviin, mutta tämä ei menoa haitannut. Alle voisi seuraavan kerran laittaa jonkun toisen lakan, ja kokeilla jelppaisiko se. Tuon keltaisen päällä tämä kun oli jo aika peittävä.

Tämäkin kuivui todella nopeasti tai ainakin näytti siltä, mutta pari tuntia lakkauksen jälkeen peukalon kynnestä kyllä kuoriutui lakka pois eli päällyslakka olisi ollu tarpeen. Ja täytyy kyllä vielä huomauttaa, että riippuu vähän valaistuksesta, näyttääkö Pink Punch pinkiltä vai oranssilta. Monipuolinen lakka siis :) Mutta suurimmaksi osaksi tämä on kyllä ihan oranssi. Mikä on sinänsä hassua, että Wild and Crazylla olisi myös ollut ihan neonoranssi lakka, joka oli paljon oranssimpi kuin tämä, mutta silti tämäkin on aika selkeästi oranssi. Ja kuitenkin tämän nimi on Pink Punch... I'm confused. Myöskään itse lakkapullossa tämä ei näyttänyt niin oranssilta. No, oli mikä oli, niin ihana lakka! :)

3 kommenttia:

  1. Nuo lakat on kyllä aika mahtavat.. :D Yliviivaustussi tuli täälläkin mieleen kummastakin.

    VastaaPoista
  2. Koostumuskin oli niin ohutta (varsinkin tuossa keltaisessa), että ekan kerroksen jälkeen näytti siltä, kuin olisi oikeasti vain värittänyt tussilla :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hauskat kynnet, mulla tulee mieleen highlighter-tussit! :D Ihanaa nähdä noita värejä muuallakin kuin pääsykoekirjoissa. :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!