torstai 20. toukokuuta 2010

Pretty-himo valloillaan

Minulla on nyt suurehko ongelma. Olen jo ainakin viikon surffaillut Pretty.fi-sivustolla säännöllisen epäsäännöllisesti ihailemassa muutamia tuotteita, jotka huutavat nimeäni. Ajattelin, että jos pistän tänne ylös kaikki himokkeeni, niin se himo vähän laantuisi eikä tulisi klikattua mitään "Tilaa"-painiketta.

Yksi tuote, jonka kyllä tilaan ihan satavarmasti on ikisuosikkini Elizabeth Ardenilta eli Eight Hour Cream. Voide maksaa Prettyllä vain 17,90 e, joten se lähtee tilaukseen kyllä heti, kun käytössä oleva kahdeksikkovoide lähenee loppuaan.

Uusimmat himotukseni kohteet viettelevät herkullisuudellaan. Koska suihkugeelejä ei kylppärin hyllyllä montaa komeile (oikeastaan vain yksi) on täysin mahdollista, että myös Treaclen suihkugeeleistä joku saapuu kyläilemään luokseni jossain vaiheessa. Erityisesti vaniljan- ja vadelmantuoksuiset suihkusuosikit kiehtovat. Hintaa näillä 6,50 e ja kyseessä kuitenkin puolen litran pönikkä eli rahoilleen saisi kyllä vastinetta. (Näihin tulee kyllä mukaan joku painoon perustuva lisäveloitus, mutta unohdetaan se hetkeksi...)

Olen vähän vihainen Rimmelille Gosh-suosikkini kopioinnista (ainakin oletan, että kopiointi menee näin päin) ja vähän vihainen Goshille siitä, etteivät ole tajunneet patentoida maailmaa mullistanutta keksintöään. Joka tapauksessa Rimmelilläkin olisi tarjota peilillä ja LED-valolla varusteltu After Dark -huulikiilto ja pinkki sävy In The Limelight kiehtoisi kovasti. Hinta vain 4,90 e.

Peiteaineista minua kiehtoisivat Maybellinen silmänympärysiholle suunnattu Age Rewind Concealer (4,90 e) sekä L'Oréal Paris'n mineraalipeiteväri (5,90 e).

Näin kesäaikaan minua kiehtoo aivan törkeästi Maybellinen Dream Sunglow Bronzing Booster, joka on itseruskettava tiiviste, jota voi sekoittaa omaan kosteus- tai meikkivoiteeseen. Näin voi saada omista voiteista päivettäviä. Tämän haluaisin siis niinku todella paljon omakseni. Olen himoinnut tätä jo ainakin kuukauden verran. Hintakin vain 5,90 e.

Rakastan Goshin tuotteita, ja niitä on nyt saapunut Prettyllekin. En tarvitsisi uusia poskipunia, mutta herkullinen sävy Juicy Peach kyllä kiinnostaisi (9,90 e). Myös huulikiilto himottaisi, kun hintakin on vain 4,50 e.

Poskipunista puheen ollen: Revlonin Love That Pink -sävy on to die for. Ja vain 6,90 e.

Enkä edes aloita jaaritusta James Brown Londonin tuotteista... Me like, me want!!

Ja uskokaa tai älkää: tämä ei ole maksettu mainos.

2 kommenttia:

  1. Voi apua, nyt mullekin tuli himo tilata tuolta meikkejä. :D
    Kivan näköinen tuo Rimmelin After Dark huulikiilto on ja tuo Revlonin poskipuna. Mun on kyllä pakko malttaa mieleni, ostan nimittäin ihan liikaa kosmetiikkaa, mutta toisaalta eiväthän nuo mitään kalliita ole, heh.. :)

    VastaaPoista
  2. Sehän siinä suurin vaara onkin, etteivät ne kalliita ole... Mutta suurissa määrin tilattuna voi lompakkoa jo vähän kirpaistakin :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!