maanantai 17. toukokuuta 2010

Kestävää glitteriä?


Kesäisen sään kunniaksi vedin kynsiin strösselipäällysteen. Mutta aloitetaanpa alusta: pohjalle siis laitoin Goshin Metallic Purplen, johon ihastuin taas. Kyllä metallinhohtoiset lakat vaan ovat minun juttuni, no doubt about that.


Ja vastoin kaikkea parempaa tietoani vedin päälle vielä Wild and Crazyn Purple Glitteriä, joka viimeksi osoittautui aikas hankalaksi poistaa. Mutta järkeilin sen niin, että näistä ihanista kesäpäivistä nauttiessa ei mieli ehkä tee lakkailla kynsiä jatkuvasti, joten jos Purple Glitter oli hankala poistaa, niin ehkä se myös pysyy pitkään. Samasta syystä vedin glitterit myös varpaan kynsiin. Havahduin siihen, että varpaat vissiin ovat nyt näkyvillä enempikin, joten niiden olisi syytä olla myös edustuskunnossa. En nyt laita mitään jalkakuvia tänne kuiteskaan, koska aika moni ihminen niistä ällööntyy. Siis ei vain minun jaloistani, vaan ylipäätänsä jaloista. Vaikka olisivat siistitkin jalat. Tunnustaako joku jalkakammonsa?

Koska pitkään kestänyt saunaremonttimme on nyt valmis, tein jalkahoidon itselleni (ja miehelleni) siellä. Saunan ja pesuvadin pehmitettyä jalat kuorin ne ja sorkin vähän appelsiininpuutikulla. Yöksi laitoin rasvaa. Tätä pitäisi kyllä muutaman kerran tehdä lisää, jotta olisi oikeutettua käyttää sandaaleita. Myös pieni viilausoperaatio olisi paikallaan.

2 kommenttia:

  1. Oij. Tuo jalkahoito kuulostaa ihanalta. Voisit tulla tännekkin tekemään sellaisen :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!