keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Huoh ja voih


Yritin löytää kamerastani säätöjä, jotka mahdollistaisivat Models Ownin Pink Punch -lakan kuvaamisen  niin, että sen oikea neonsävy tulisi hyvin esiin. No, ei onnistunut. Säätömahdollisuuksia oli vaikka kuinka paljon, mutta en onnistunut löytämään sitä oikeaa. Säädin vähän koneella itse, mutta edelleenkään tuo ei ole yhtään oma itsensä. Viimeksi valitin, että sen nimi on Pink Punch, vaikka se on neonoranssi. No, nyt lakatessani kynsiä ulkona, huomasin, että se oikeasti on neonpinkki. Sisälle tullessani se näytti taas oranssilta. Eli valaistuksesta riippuen sävy vaihtelee. Sydänkoristeet Miss Selenen lakasta.


Tällainen määrä tavaraa enkä onnistunut ottamaan kynsistä haluamaani kuvaa. Huoh... Ja kyllä: piti jätskikin syödä tähän turhautuneisuuteen.

Kiitos vain kuitenkin anonyymille auttajalle, joka vinkkasi kameran asetuksista. Oikean säädön metsästys jatkukoon...!

2 kommenttia:

  1. Kyllä ainakin hiukan pinkkiä tuossakin sävyssä jo on, vaikka enemmän taittuu lämpimään oranssikorallineoniin. Kyllä se siitä taas kamen kanssa, huomaan kyllä itsekin tiettyjen sävyjen olevan mahdottomia kuvata, esim. tietyt liilat, mikä hittolainen kamerassa on että ne iskeytyy liian sineen. Ja sinivihreät.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!