perjantai 21. toukokuuta 2010

I Care, You Care, We Care


Olisi jälleen vuorossa pienimuotoista We Care Icon -hehkutusta. Meikkivoide-esittelyt jatkuvat sarjan Perfect Wear Natural Lift Makeup -voiteella ja huulille olisi tarjota fuksianpunaista Perfect Fuchsia -punaa.


Ensinnäkin tämä meikkivoide. Suojakertoimesta (8) napsahtaa heti plussa. Puteli on pieni (25 ml), mutta tuote tuntuu riittoisalta, plus että tämä on todella edullinen meikkivoide, joten kyllä väittäisin olevan hinta-laatusuhteeltaan enemmän kuin hyvä.


Oma sävyni on Natural Vanilla, joka on oikein kiva, vaalea sävy. ( Huom. Tuotetta ei ole kuvassa silmien alla.) Meikkivoide vaikuttaa todella peittävältä, mutta kuivalle iholle en suosittelisi. Paksuhko voide tuntui vähän jämähtävän kuiviin kohtiin, ja se pitää levittää nopeasti. Normaalille ja ehkä rasvaisemmallekin iholle tämä on oikein passeli. Peitti värivirheet, mutta huokoset jäivät vähän näkyviin, vaikka nekin peittyivät paremmin kuin monella muulla voiteella. (Meikitöntä nassua voi kauhistella täältä.) Kaiken kaikkiaan oikein kiva tuttavuus. Hyvä perusmeikkivoide, joka sopii laihemmallekin kukkarolle. Lopputulos on suht luonnollinen, mutta siisti ja peittävä. Itse asiassa tuon meikkivoiteen ja huulipunan kanssa nassu näytti oikein esittelykelpoiselta.

Niin, ja itse kiinnitän meikin aina irtopuuterilla, joten en edes osaa sanoa, voiko jonkun voiteen kanssa jättää sen pois. Itse en jättäisi.


Ja suupielet kääntyivät vähän ylöspäin, kun ne saivat peitokseen oikein ihanasti liukuvan punan. Kirkas väri ei vieläkään tallennu kameralle oikein, mutta kyseessä on siis todella näyttävä fuksia. Ensimmäisessä kuvassa väri on aikaslailla oma itsensä. Siveltimellä levitettynä väri tosiaan liukui ihanasti huulille ja tuntui oikein pehmeältä, kuin huulirasvalta. Tykkään kovasti! Pysyvyyskin oli aika hyvä.

5 kommenttia:

 1. Puna on tosiaan kaunis! Juuri tuollaista pinkkiä haluaisin joskus kokeilla. Olen vain epävarma sopiiko minulle pinkki :/

  VastaaPoista
 2. Piti tulla tänne huikkaamaan kun tykkäät arvonnoista, että ootko huomannut mikä blogissani on meneillä? ;)

  VastaaPoista
 3. Laura: Pinkit on tosiaan vaikeita. Mäkin aina pohdin, että sopiiko vai ei... Ja riippuu kyllä ihan sävystä. Ostolakko-Virve antoi paljon pohtimisen aihetta ihon värisävt -postauksessaan :)

  Nonnu: Juuri huomasin, ja aion osallistua :)

  VastaaPoista
 4. millon palautetta mufen irtopuuterista?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Juuri mietin sitä itsekin pari päivää sitten. Yleensä postailen tuotteista vasta niiden loputtua, ja Mufea on jäljellä vielä vaikka kuinka. Mutta toisaalta, eihän se palaute siitä miksikään muutu, joten voisin yrittää postailla siitä piankin :) Kiitos, kun kysäisit!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!