keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kyllä käypi tuuri...


Tiedättekö sen ihanan tunteen, kun avaat postilaatikon ja sieltä pilkottaa ihana, kuplamuovinen, kirjekuori, vaikka et muista tilanneesi mitään? Se jännitys ja innostus, kun avaat paketin, ja odotat, mitä sieltä mahtaa paljastua... No, niin minulle kävi. En todellakaan muistanut osallistuneeni mihinkään arvontaan, joten en myöskään osannut odottaa tätä pakettia. Kun nyt sain paketin, niin muistin Matte Morphose -innostuksessani osallistuneeni kyseiseen arvontaan, mutta luulin osallistuneeni pelkän meikkivoiteen arvontaan. Nyt napsahti kaupanpäällisiksi poskipuna ja valokynäkin!

Ja onneksi tuo poskipunakin on eri sävyinen, kuin jo omistamani 120 Sandalwood  Pink. Ja tämä on siitäkin omituinen yhteensattuma,että olen nyt viimeiset pari viikkoa fiilistellyt nimenomaan tuon Sandalwood Pinkin kanssa muistettuani jälleen, miten ihana se on. Vaikka olenkin väittänyt, että tuo Lorkun poskipuna ei ole kovin pigmenttinen ja sopii vain häivyttämään aurinkopuuterin rajaa, niin kyllä nyt täytyy taas pyörtää pyhät puheet, ja kääntää kelkka kohti päinvastaisuutta. Vaalea sävyhän tuo omistamani on ja vaaleaihoisille tarkoitettukin, mutta kyllä silläkin saa mollamaijat poskilleen sudittua niin halutessaan. Mutta sillä saa myös hentoista jälkeä, anyway you like it. Ja nyt pääsen testaamaan sävyä 115 True Rose, jei! Näissä poskareissa on muuten se hauska puoli, että ne tuoksuvat herkulliselta. Heti piristyy, kun sutii hyväntuoksuista poskipunaa iholle.

Eniten olen innostunut tietenkin tuosta Matte Morphosesta, sillä sen olin ajatellut muutenkin hankkia. Nyt saan kaiken lisäksi ympättyä tuon Morphosen meikkivoidepostaukseen/-postauksiin, jota Regret toivoi minulta :) Tuo meikkivoide on saman sävyinen kuin näyte, jota taannoin kokeilin. Muistaakseni arvonnassa sai tuon sävyn päättää, ja koska tuon Beige Apricotin olin onnistuneesti saanut iholleni häivytettyä, niin en nähnyt syytä vaihtaa vaaleampaan. Varsinkin kun kesäkin on tulossa. Ja ehkäpä, jos olisin ottanut vaaleamman sävyn, niin poskipunakin olisi ollut se vaaleaihoisille suunnattu 120 SP. Dunno.

Olen ehkä todella materialistinen, mutta olen tämän paketin myötä nyt todella iloinen. Onnistiko muita? Osallistutteko yleensä arvontoihin? En tiedä, mikä minua vaivaa, mutta jostain syystä osallistun lähes aina, jos näen jonkun kosmetiikka-arvonnan. Silti en jostain syystä läheskään aina osallistu muiden bloggaajien arvontoihin, vaikka tarjolla olisi mahtavia palkintoja. Onkohan kysymykset aina silloin liian vaikeita....? ;)

6 kommenttia:

 1. Mulle tuli samanlainen kutkuttava innostus kun sain toissapäivänä Sokokselta ilmaisen tuotenäytteen We Care Icon- meikkipuuterin. En edes muistanut tilanneeni sellaista, mutta olin niin järjettömän onnellinen kun se odotti isossa kuplamuovikirjekuoressaan eteisen lattialla :D perää turhamaisuudesta... no jaa :D

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva palkinto! Tulin aivan kateelliseksi. :D
  Osallistun monesti kaiken maailman kilpailuihin voittamatta mitään.(nojoo.. olen voittanut kahdesti, mutta yleensä en voita)
  Blogien arvontoihin osallistun vain, jos luen kyseistä blogia. :)

  VastaaPoista
 3. eemi: Se on parasta, kun ei osaa odottaa sitä :) Turhamaisuus on kivaa!

  Chica: Tämä oli kyllä harvinaisen kiva palkinto :D

  VastaaPoista
 4. Osallistun kyllä arvontoihin, mutta en ole vielä koskaan voittanut mitään. Ajattelinkin voittaa sitten joskus päävoiton lotossa, niin se kompensoi kaikki nämä pienet väliin jääneet voitot. :D

  VastaaPoista
 5. Aah, rakastan sitä tunnetta kun hiippailen postilaatikolle, ja sieltä kurkistelee epämääräinen paketti. Sitten pohdiskelen, että mikäköhän se tämäkin on. Kotona revin paketin auki kuin pikkulapsi jouluna ja silmät kiiluvat innostuksesta. Kyllä, olen todella materialistinen ihminen. Uudet tavarat (varsinkin kosmetiikka) tuovat minulle paljon iloa :)

  VastaaPoista
 6. Ansku: O-ou, onkohan loton päävoitto nyt minulta pois tämän Lorkku-palkinnon myötä?? Taidankin lopettaa lottoamisen. Mutta onnea jo nyt tulevalle lottovoittajalle!! :D

  Romancious: Ihanaa, meitä on muitakin :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!