lauantai 22. toukokuuta 2010

Kopiokissa vauhdissa


Tiedän, mitä te ajattelette. "Eikö se vieläkään ole oppinut?" "Ei kai taas tätä ruikutusta..." Olette väärässä!! Aloin kyllä poistaa glittereitä kynsistäni samalla metodilla kuin viimeksi - Yves Rocherin asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella, joka muuten on ihan juuri loppu. Ja tulos oli tuo yllä oleva kuva. Sitten muistinkin, ettei asetonittomalla vissiin päästä tässä hommassa yhtään etiäpäin, mutta en halunnut tuhlata viimeisiä Konadin kynsilakanpoistoaineitanikaan. Niinpä kaivoin laatikosta uuden, salaisen aseeni.


Rainbow'n superhalpis kynsilakanpoistoaine hoiti homman sulavasti ilman ylimääräistä stressiä. Jemmoihin pitäisi löytää joku asetonitonkin lakanpoistoaine, mutta pahimpia glitterhärpäleitä varten tämä on hyvä olla olemassa.


Mitä sitten sain aikaan? Pohdin ja pohdin, mietin ja venkuloin, mutta päädyin tuttuun Lumeneen. Eli kyseessä jälleen Perhosia vatsassa -lakka, ja livenä lakka on siis pinkimpi kuin kuvassa.


Yhden kerroksen jälkeen lakka oli jo suht peittävä, mutta kaipasin siihen vähän jotain extraa.


Olen nyt niin ihastunut tuohon glitteriin, vaikka sen poisto tuhoaakin kynteni. Niinpä levitin sitä samaan tyyliin kuin Super Starin päälle hiljattain. Olen oikeasti todella pahoillani, että kaikki kynsipostaukseni toistavat itseään, mutta minulla on nyt tällainen copy cat -vaihe päällä, ja kopioin vain vanhoja lakkauksiani. Olen siis kopiokissa!!


(Anteeksi nimettömän sotkut, en muistanut putsata sitä ennen kuvan ottamista.)


Tämä on ehkä jopa kivemman näköistä näillä pinkeillä kynsillä kuin sinisillä Super Stareilla. Ja tuo glitter tosiaan pysyy ihan kivasti enkä jaksa näin kesällä olla koko ajan lakkaamassa kynsiäni, joten puolustelen kopiolakkauksiani sillä. Menikö läpi?

Ihanaa muuten, kun kuviin tulee kovin kesäinen fiilis, kun napsii niitä tuolla ulkoilmassa. Vai mitä olette mieltä? Itsestä ainakin on kiva kuvailla tuolla pihalla, vaikka tietenkin värisävyjen kanssa saa silloin olla tarkkana. Koska kuitenkin näistä pinkeistä lakoista ei saa millään tavoin oman sävyisiään, niin en stressanut tällä(kään) kertaa siitä.

6 kommenttia:

 1. Hehe musta tuo Rainbown kynsilakanpoistoaine on ihan surkea. Mulla meni hermot sen kanssa ja käytinköhän edes puolta pulloa kun se jäi hyllyyn lojumaan ja hankin toisen tilalle.

  VastaaPoista
 2. Pakko antaa sulle yks vinkki glitter lakkojen poistoon :) Kostuta vanua kynsilakanpoistoaineessa ja laita se kynnelle vaikuttamaan vähäksi aikaa, näin lakka lähtee huomattavasti helpommin pois, kun hankaamalla.. :)

  VastaaPoista
 3. Serafia: Itse olen sitä testannut vasta tämän yhden kerran, ja yllätti positiivisesti... Saas nähdä miten jatkossa käy.

  Tanja: Nyt tällä kerralla teinkin juuri noin... Tosin kärsimättömänä ihmisenä en antanut kovinkaan kauan vaikuttaa :/

  VastaaPoista
 4. Minä olen käyttänyt myös tuota halpisputsaria ja ihan hyvi sillä lähti lakat pois :).

  Kannattaa tosiaan kastella vanutuppo kunnolla putsarilla ja laittaa kynnen päälle ja pyöräyttää päälle vaikka foliota niin tuppo pysyy tiukasti kynnen päällä. Kynsilakat kannattaisi muutenkin putsata noin "hauduttamalla" eikä hankaamalla, sillä se hankausärsyke on iso nou nou kynnelle erään kosmetologikaverini mukaan.

  VastaaPoista
 5. Panda: Yritän kerätä kärsivällisyyttä tuota metodia varten :)

  Ansku: Tänks!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!