sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Revlonin Photoready


Esittelenpä sarjassamme "Meikkivoidevinkkejä Meikkistudiolta" Revlonin suht uutukaisen meikkivoiteen. Photoready makeup -voide on suojakertoimella 20 varustettu mukava tuttavuus, joka piristää väsyneen naaman ihan uuteen uskoon alta nanosekunnin. Jos tiedät, että sinulle tulee vieras kahden minuutin päästä, ja olet vielä pyjama päällä, niin nou need to worry... Tätä vaan nassuun, niin näytät pirteältä, kirjava naamasi on tasoittunut kauniin kuulakaksi, ja mikä parasta: vieraasi ei välttämättä edes tajua, että kasvoillasi on meikkiä.


Photoreadyn idea on se, että ihon virheet peittyvät, mutta tulos on luonnollinen. Voiteessa on valoa heijastavia pigmenttejä, joiden ansiosta iho näyttää virheettömältä ja tasaiselta. Photoready-nimi tulee siitä, että voiteen koostumus ja sävyt on testattu voimakkaassa valossa ja kameralinssin läpi.

Mielestäni tämä voide tekee juuri sen, minkä lupaakin. Iho näyttää superluonnolliselta, mutta hyvältä. Tällä saa huokosetkin peittoon, mutta suosittelen töpöttämistä enemmän kuin vetämistä. Itsellä ainakin voide kerääntyi huokosiin ikävän näköisesti, jos vedin meikkisiveltimellä. Töpöttämällä huokoset piiloutuivat kivasti. Tämä ei ainakaan heti kaipaa puuteria kaverikseen, mutta toki aina suosittelen ainakin rasvaiselle iholle meikkipohjan kiinnittämistä irtopuuterilla. Myös pysyvyys on parempi irtopuuterin kanssa. Itse asiassa todella hyvä. Tämä voide ei lähde kovinkaan herkästi rasvoittumaan, ja siitä ehdotonta plussaa. Tosin se huono puoli puuteroinnissa on, että se vie kaikista hehkeimmän kuulauden mennessään, koska se varmaan vähän torppaa sitä valoa heijastavaa efektiä. Eli ihan miten tykkää... Pidän muuten tässä voiteessa myös siitä, että tämän saa rauhassa levitellä paikoilleen eikä tarvitse pelätä, että se ehtisi kuivua liian nopsaan.

Olin havaitsevinani voiteessa pikkuriikkisiä kimalteita, mutta niitä ei näy enää voiteen kuivuttua.

Plussaa ihanasta pumppupullosta. Oman pulloni sävy Shell on juuri sopivan vaalea, mutta vaaleampiakin on tarjolla. Suomessa hinta on parikymppiä, mutta ulkomailta saa tilattua halvemmalla.

Täältä voitte lukea lisää arviota tästä meikkivoiteesta.

Kysykää, jos unohdin jotain ratkaisevan tärkeää informazuunia.

6 kommenttia:

 1. Jos puuterikin olisi valoa heijastava, se ehkä säilyttäisi kuulauden.

  Sopiikohan tuo pintakuivalle iholle? Ben Nyen mattameikkivoidekin näytti minulla kaamealta, vaikka kokeilin varmaan sataa eri levitystapaa :D (en kylläkään ostanut sitä suosituksesi perusteella vaan paljon aiemmin)

  VastaaPoista
 2. Totta, kannattaa tämän voiteen kanssa tosiaan sellaista kokeilla. Pitääkin testata seuraavalla kerralla.

  Mä uskoisin, että tämä sopisi pintakuivallekin iholle. En ainakaan keksi, että miksi ei... Tietty kannattaa varmuudeksi koklata kaupassa.

  Kokeilitko Ben Nyetä myös kostealla meikkisienellä? Sekin voisi toimia.

  VastaaPoista
 3. Taidan googlettaa lisää arvosteluja netistä, niistä voi selvitä, että korostaako tuo kuivia kohtia.

  Kokeilin kosteallakin sienellä, ja meikinalusvoiteella ja ilman jne. mutta ei, ei vain näyttänyt hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Siis mun mielestä ei missään tapauksessa mitenkään korostanut kuivia kohtia (joita mullakin on), mutta kannattaa tosiaan googlata, jos joku jolla on samanlainen iho kuin sulla, osaa kertoa tarkemmin. Mä muuten kannan mukanani aina RENin Mayday Mayday Rescue Balmia (joka on vaaleaa voidetta, iholla läpinäkyvää) ja jos joku kohta rupeaa repsottaan kuivuudesta ni hierasen RENiä siihen. Näyttää hetkessä paremmalta.

  Harmi, ettei BN toiminut sulla. Se voi kyllä olla, että kuivemmalle iholle sopii nuo voidemaiset paremmin.

  VastaaPoista
 5. Heippa! Mistä ostit meikkivoiteen? En tunnu löytävän Revlonin meikkejä mistään..Helsingin Sokoksesta ei löytynyt eikä Kampin Anttilasta...Kiitti!

  VastaaPoista
 6. Waikiki1007: Tuo on hommattu joskus aikoja sitten, kun Revlonia vielä sai vähän joka puolelta. Nythän Revlonin meikkituotteiden maahantuonti on lopetettu eli niitä ei taida Suomesta oikein saada juurikaan mistään :/ Netistä pitää tilata, esim. täältä: http://www.thecosmetichouse.co.uk/Revlon/Foundation/?sortmethod=name&page=2

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!