perjantai 14. toukokuuta 2010

Mansikka-guavaa ja kuumaa pippuria


Yummyyyyyyyyyy.... Eikö näytä herkulliselta, mitä häh? Tekisi mieli sukeltaa tuonne. Jos minusta ei tämän jälkeen kuulu mitään, niin syy on se, että olen päätynyt hullujen huoneelle miehen löydettyä minut syömästä vartalojogurttiani. Näen jo sieluni silmin miehen ovenraossa tuijottamassa, ja minut yllätettynä suupielet jogurtissa.


Käyttöön siis pääsee Avonin mansikka-guava-jogurtti, joka korvaa kaikella herkullisuudellaan loppuun kulutetut X-trat, joista kerroin viimeksi jo kaiken tarpeellisen. Tämä Avonin ihanuus tuoksuu oikeasti niin herkulliselta, että on ihme, jos selviän purkkiin loppuun maistamatta sitä. Epäilen myös, että purkki kuluu loppuun aika nopeasti, sillä tätä jos mitä, tekee kyllä mieli lotrata ihan huolella. Ihana kesäherkku!


Toinen herkku, jota viime aikoina on tullut käytettyä on ainoa omistamani Macin huulikiilto (joka on oikeasti tummempi kuin tässä kuvassa, seuraavissa kuvissa omanlaisensa). Löysin tämän laatikostani ajelehtimasta, ja jostain syystä olen nyt käyttänyt tätä aika paljonkin.Tässä on ihan hurjasti shimmeriä ja värikin on sellainen, että normaalisti vihaisin tätä. Vähän liian tumma, vähän liian oranssi ja vähän liian peittävä. Tämä on kuitenkin kivan pysyvä väri ja kiva lisä meikkiin, jos silmämeikki on suht naturelli.


Mutta niin vain tämä on nyt päiväkausia löytänyt tiensä huulilleni, jotka tuossa kuvassa näyttävät vähän toispuoleisilta. Olen muuten syvästi pahoillani kaikista huulikuvistani, jotka ovat varmaan yhtä sotkua. Kumma kyllä, jälki ei ole koskaan kovin siistiä, kun sutaisee kiiltoa huuliin ilman sivellintä tai peiliä. Leuka säilyi silti kiillottomana, ihme kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!