tiistai 11. toukokuuta 2010

Imedeen-kuuri alkaa.... NYT!


Herään aina liian myöhään keväästä popsimaan kaikenmaailman rusketustabuja ja niin oli laita tänä vuonnakin. Yleensähän näitä pitäisi alkaa napsia suuhunsa kuukautta ennen aurinkokelejä, joten olen auttamatta liian myöhässä. Viime vuodelta minulla olisi ollut vielä jemmassa Vivisan-versiota, mutta nyt haluan kyllä kokeilla tätä Imedeeniä, koska olen lukenut tästä niin paljon kehuja. Tabujen tarkoitushan olisi auttaa saavuttamaan optimaalinen rusketus. Myös auringossa punoittava ja aristava iho saavat kyytiä. Olen lukenut paljon, että aurinkoihottumaiset ovat saaneet näistä pillereistä apua itselleen. Minulla ei aurinkoihottumaa ole, mutta yleensä rusketun niin vaikeimman kautta, että tarvitsen siihen kyllä kaiken mahdollisen avun.


Kerran päivässä aion siis näitä popsia suukkuun ja toivotaan, että kesäkuun puolessa välissä olisi auringon paistetta ja tummempi hipiä palamatta!

4 kommenttia:

 1. Kerro ihmessä oliko apua!

  :) Nea/ Fashioned in Finland

  VastaaPoista
 2. Ajattelin itse kokeilla tänä vuonna jotain rusketuspillereitä, en ole aiemmin kokeillut. Nyt olen apteekissa töissä ja meilläkin jotain tuotetta on, joten saan sen alennuksella. Raaskii kokeillakin, vaikkei toimisi.

  VastaaPoista
 3. Totta, kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen :)

  Niitä Vivisaneja olen tosiaan joskus kokeillut ja pariinkin otteeseen, mutten ole huomannut mitään näkyvää hyötyä. Toivottavasti Imedeenit tekevät jotain ihmeitä :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!