lauantai 29. toukokuuta 2010

Esittelyssä viime kesän kaveri ja aivan uusi ystävä


I am so sad!! Tämä Nivea Visage Summer Beauty -itseruskettava oli viime kesän lempparini, ja sitä vielä kaapistani löytyikin. Valitettavasti se oli huhtikuussa nähnyt parhaat päivänsä, joten en uskalla sitä enää kasvoihini kokeilla. Joka tapauksessa viime kesän lotrailut tämän kanssa ovat vielä muistissa, joten hehkutanpas hetken tätä.

Ensinnäkin tämä oma tuubini on suunnattu myös vaalealle iholle, joten tämän kanssa ei kovin herkästi tule mitään ylilyöntejä. Tässä on sama idea kuin Dovessa eli päivävoiteen tavoin levitetään iholle ja päivä kerrallaan rusketus syvenee. Onnistuin ensimmäistä kertaa elämässäni aikaansaamaan tasaisen, kestävän rusketuksen. Tämän kanssa opin myös sen, että puhdistus tulee tehdä tasaisesti. Pyyhin kaulaani kasvovedellä vähän sieltä sun täältä, jolloin havahduin pian siihen, että kaulani oli raidallinen. Opittuani puhdistamaan ihon joka puolelta tasaisesti, oli lopputulos täydellisen ihana. Tällä voiteella saa (ainakin itse sain) aika piankin syvän rusketuksen, joten kannattaa pitää välipäiviä, jos tuntuu, että on menossa liian tummaan suuntaan. Paras tämä olikin silloin, kun dekolteekin oli oikeasti ruskettunut, mutta kasvot kaipasivat siihen mätsäävää väriä. Vaikka tuote antoikin useiden päivien käytön jälkeen paljonkin väriä, tulos oli luonnollinen eikä kukaan edes epäillyt minun käyttävän purkkivärejä.

Tuoksu on ihan siedettävä, ei valittamista. Minulla vissiin olisi muitakin itseruskettavia kokeiltavana, mutta jos tätä vielä kaupasta saa, niin saattaapi olla, että hankin tätäkin vielä kesän takuuvarmaksi pelastajaksi.


Sitten uuteen kuorintakaveriini, josta vinkkasin loppuneen Nivea-kuorinnan ohessa. Kyseessä on siis kuoriva kasvovesi, joka on minulle täysin uusi käsite näin käytännössä. Olen kyllä joskus jotain näistä lukenut, mutta aivan pintatasoa syvemmälle ei tämä ajatus ole päässyt.

Halusin päästä kokeilemaan tätä jo kylmemmillä keleillä, mutta Nivea oli niin riittoisaa, ettei se onnistunut. Syy halukkuuteeni oli se, että puteli paljastaa sisältävänsä ainesosia, jotka altistavat auringolle pahemman kerran, joten palamista saattaa tapahtua normaalia helpommin. Noh, näillä kylmemmillä keleille se ei haitanne ja suojavoiteita pitää vain muistaa käyttää.

Olen tätä nyt kerran vasta käyttänyt, joten mitään syväluotaavaa analyysia ei vielä ole luvassa. Sen verran voin kuitenkin jo kertoa, että tämän koostumus yllätti minut täysin. Odotin jotain supertehokkaan tuntuista alkoholimyrkytyksen aiheuttavaa, ihoa kirvelevää ja sen kokonaan pois kuorivaa (à la Samantha Sinkkuelämää-sarjassa jaksossa, jossa hän meni iho pois kuorittuna Carrien kirjajulkkareihin) kasvovettä, joka kuivattaisi ihon niin, että supertujut kosteusvoiteet olisivat tarpeen. Mutta ei. Tämä oli kuin kesäaamu kukkaniityllä. Siis aivan uskomattoman hellävaraisen tuntuinen eikä kirvellyt yhtään! Poisti silti kaikki roskat naamasta paremmin kuin yksikään toinen kasvovesi tähän mennessä (saati sitten kuorinta). Tämän jälkeen oli ilo levittää naamio, kun tiesi ihon olevan oikeasti puhdas. Naamio kaiken lisäksi levittyi kuin unelma. Täytyy vain sanoa, että vau! Kokeilen nyt kuitenkin tätä vielä lisää ja sitä tiukempaa analyysia luvassa myöhemmin.

Stay tuned!

edit. Terhen tuossa muistuttelikin, että tuo Clarins on siis tarkoitettu muutaman kerran viikossa käytettäväksi, ei jokapäiväiseen käyttöön. Eli ihan kuin normikuorinnatkin. Unohtui mainita tuo aika oleellinen seikka.

2 kommenttia:

  1. Se mun täytyy kyllä nyt heti sanoa, tuota samaa Clarinsin kuorintaa ihastelleena (en ole vielä ostanut omaksi), että toi ei ole mikään päivittäin käytettävä kasvovesi vaan nimenomaan kuorinta, jota käytetään ihan samalla tavalla kuin mitä tahansa muutakin kuorintaa, eli 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle.

    Ihan vain ettei kymmenen tyyppiä mene ja osta kuorintavettä päivittäiseen käyttöön :)

    VastaaPoista
  2. Totta, eipä tullut mieleenkään, että joku voisi tajuta sen noin. Täytyypä korjata tuohon :)Kiitos!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!