torstai 27. toukokuuta 2010

Nivea Visage Skin Refining Scrub


No niin, vihdoin pääsen esittelemään minua suuresti ilostuttaneen kuorinta-aineen. Ehkä tästä Nivean Skin Refining Scrubista riittää vielä yhteen käyttökertaan, mutta vilautanpas tuotteen nyt tässä. Otin tämän käyttöön vuoden lopussa, ja olen siitä asti tätä naamion kera käyttänyt aikalailla säännöllisesti kaksi kertaa viikossa.

Ensimmäiset kerrat olivat varsinkin aivan ihania. Iho oli siloinen, meikki levittyi kuin unelma ja iho tuntui hyvältä. Aivan samanlaisiin tunnelmiin ei olla enää päästy, mutta pidän tästä tuotteesta silti todella paljon. Ensinnäkin tuoksu... Aah. Siis niin ihanan mieto, mutta silti aivan unelmainen tuoksu. Apteekkari meets luxury -tyyppinen siis. Koostumus on pehmeää, mutta rakeita on paljon ja ne ovat aika suuria. Silti tämä kuorinta on todella hellävarainen enkä voi uskoa tämän olevan kellekään liian tuhtia. (Tätä suositellaan kuitenkin normaalille ja sekaiholle.) Tätä voisi pyöritellä kasvoilleen vaikka kuinka pitkään, ja tämä levittyykin oikein mukavasti.

Tällä hetkellä ihoni on niin huonossa kunnossa, ettei mitkään kuorinnat tai naamiot sitä ole pystyneet pelastamaan. Muutenkaan tapanani ei kyllä ole tutkia naamaa jokaisen tuotteen jälkeen ja etsiä uudistuksia. Ihonhoitotuotteiden arviointi on vaikutusten osalta todella hankalaa, kun käyttää useita eri tuotteita yhtäaikaa (puhdistus, kuorinta, naamio...) ja helpompi onkin keskittyä välittömiin vaikutuksiin. Tämän Nivean kuorinnan jälkeen kasvot tuntuivat puhtailta, ja olo oli raikas. Rakastuin tulisesti tähän kuorintaan, ja voisin ostaa tätä heittämällä uudelleenkin. Ja varmaan ostankin, sillä kasvojen kuorintaan minulla on vain yksi tuote (muistaakseni) jemmassa. Halusin sen tuotteen ottaa käyttöön jo ennen kesää, mutta koska halusin käyttää Nivean loppuun ensin, niin en ole vielä päässyt tätä testaamaan. En vielä paljasta tuotetta, mutta voin sanoa, ettei se mikään perinteinen kuorintavoide ole...


Sitten vielä päivän kynnet. Miljoonannen kerran Lumenen Kevätkepposta (eikä väri vieläkään ole kohdallaan) sekä Konad-kukkasia. Halusin laittaa kynsiin ihan muuta lakkaa, mutta päätin kuitenkin käyttää hyväkseni viileää säätä ja pukea ylleni punaisen takkini, jonka seuraksi Kevätkepponen sopii kuin Seppo Salkkareihin.

3 kommenttia:

 1. Jeps, toi kuorinta toimii! Jopa mun ukkokin suostuu pistämään tuota naamaansa.. :D

  VastaaPoista
 2. Itsekkin oon tykänny tuosta Nivean kuorintavoiteesta. Toinen ehdoton suosikki on Louis Widmerin vastaava, joka menee hiukan Nivean ohitse. Voin suositella kokeilemaan erittäin lämpimästi :)

  VastaaPoista
 3. Bompula: Itse en ole onnistunut houkuttelemaan miestä ihonhoitotuotteiden pariin :/

  Regret: Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!