maanantai 10. toukokuuta 2010

Maybellinen Super Stay


Meikkivoide-esittelyt jatkuvat. Jonkin lehden välissä tuli Maybellinen Super Stay -näyte, jota minä sitten innokkaana lähdin kokeilemaan. Tässä on muuten suojakerroin 19, mikä on aika hassu luku sinänsä...


Koostumukseltaan tämä muistutti ylä-aste- ja lukio-aikojen lemppariani Gemey Maybellinen (Niinpä, kuka muistaa Gemeyn?) Non Stop -voidetta, joka myöskin lupasi olla tahraamaton, vaikkei sitä kyllä täysin ollutkaan. Googlaamalla löysin vielä Non Stopin Maybellinen sivuilta, mutta palatessani Maybellinen sivuille muuta reittiä, ei sitä enää ollut eli Non Stopia tuskin myydään enää. Ja ei tietenkään ainakaan Gemey-liitteen alla. Vai tietääkö joku ihan faktaa asiasta?

Luultavasti tämä Super Stay on joku paranneltu versio Non Stopista. Näytteen sävy oli aavistuksen liian tumma minulle, mutta se ei menoa haitannut. Voide on aika litkua ja levittyy kivasti. Peittää kaikki sävyerot ja antaa siis kivan pohjan muulle pohjameikille. Myös muut ihovirheet (näpyt sun muut) tämä peittää kivasti. Ainoa, mikä ehkä jäi näkymään olivat huokoseni...


... joista ajattelin laittaa iloksenne kuvan. (Sori, menikö aamukaffet väärään kurkkuun?) Laitoin kuvan tuohon sillä ajatuksella, että klikkaatte sen suuremmaksi ja huomaatte, miten voide pikkuisen kerääntyi huokosiin, muttei se sitä oikeastaan tehnytkään. Se ei vaan peittänyt niitä, mutta ei kerääntynytkään niihin. (Olen nähnyt pahemminkin huokosiin kerääntyneitä voiteita...) Ja toki ne näyttävät noin suurennettuina suuremmilta kuin ovatkaan eikä livenä lopputulos oikeastaan ole hassumpi. Kuvasta myös näkee, miten tasavärinen iho on eli jos iho tuppaa punoittamaan tai muuta vastaavaa, niin tämä voisi olla ihan hyvä vaihtoehto sinulle.

Ja sitten siihen kestävyyteen. Tuotehan lupaa olla iholla kiltisti kokonaiset 24 tuntia, mutta harva varmaan jaksaa testailla täyttä päivää tätä tuotetta vain todistaakseen väitteen vääräksi. Itse kokeilin sellaiset perus kahdeksan tuntia, ja oikein hyvin kesti, vaikka olen päinvastaisiakin arvioita lukenut. Olin puuteroinut kevyesti ja kahdeksan tunnin perästä kiilteli vain otsa.

4 kommenttia:

 1. Miten tuo naamakuva on noin huonon värinen? Vai vaaleniko voide noin paljon iholla? Vaikka tämmöistähän tää on kattoa sävykuvia tietokoneelta. :)

  VastaaPoista
 2. Se oikeastaan toistui aika oikenalaisena eli voide kyllä vaaleni huomattavasti, kun levitti sen iholle. Kyllä kaulasta huomasi pienen sävyeron, mutta ei mitenkään pahasti... Eli voisin kuvitella, että vaalein sävy on oikeasti vaalea. Jos tuo on verrattavissa edesmenneeseen NonStopiin (sävynimet ainakin taitavat olla samat), niin NS-voiteessa vaalein sävy oli tosi vaalea eli juuri omalle iholleni sopiva. Ehkäpä tässä voiteessa olisi sama jutska..

  VastaaPoista
 3. Maybellinen (ja sitä ennen Gemeyn) NonStop oli kyllä markettivoiteiden aatelia, aivan loistava meikkivoide! Mulla on varsin vaalea iho ja muistaakseni tuossa sarjassa vaalein oli nimeltään Beige Clair, mutta aivan passeli sävy.

  VastaaPoista
 4. Vanity: Minäkin käytin juurikin sitä Beige Clairia! Todella hyvä sävy meille vaaleaihoisille...

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!