keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Rasvailkaa, rasvailkaa!


Kesä on ihanaa aikaa, joten nautitaanpa siitä! Tänään on omaan ohjelmaani kuulunut Ilkka Remestä, aurinkorasvailua ja joutihan se t-paitakin pois päältä (alla kyllä oli toppi, mutta pienempää mallia).

Tämä poikkeaa nyt siitä asiasta, jota varten aloin kirjoittaa, mutta tuo Ilkka Remes on kyllä yllättänyt täysin. Minun oli todella vaikea aloittaa tuota kirjaa, mutta nyt se rullaa kuin jalkapallo etiäpäin. Yöpöydällä odottaa sitten puolestaan Liza Marklund. Jostain syystä luen nykyään melkein jatkuvasti samaan aikaan kahta kirjaa.


Oikeasti tarkoituksena oli muistuttaa teitä käyttämään sitä aurinkovoidetta! Ja enemmän on... enemmän! Ei olisi kiva viettää alkukesän ihania päiviä dekoltee punaisena, nenä pinkkinä ja korvannipukat helottaen. Siispä käyttäkää ahkerasti voiteita. Rusketuskin tulee turvallisemmin, ja siitä tulee pitkäkestoisempi.


Itselläni käytössä Nivea Sun Protect & Bronze suojakertoimella 20. Tämän voiteen juju on lakritsikasvin uutteessa, joka aktivoi ihon omaa melaniinin tuotantoa, ja edesauttaa näin rusketuksen syntyä. Itseruskettavia ainesosia tässä ei kuitenkaan ole. Toivottavasti voide toimii, sillä kalkkunakoipeni kaipaavat pientä sävykerrosta. Naamaan minulla on eri voide, mutta koska en sitä nyt tajunnut kuvata, niin vilautanpa sitä sitten myöhemmin.


Tässä vielä värieroa itseruskettavat jo monta kertaa kohdanneen käsivarren ja vain kerran itseruskettavaa maistaneen koiven välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!