torstai 13. toukokuuta 2010

Päivämeikkiä

Vuorossa paljon pieniä kuvia, joten yritän pitää tekstin minimissään. Seuraa siis esittely päivämeikistä. Tämä ei ole mikään tutorial, sillä ei tulisi mieleenkään lähteä opettamaan ketään. Lisäksi kuvat eivät ole parhaita mahdollisia, mutta koska tämä on jo toinen kerta, kun yritän ottaa kuvia samasta meikistä postausta varten, niin nyt kyllä piru vie nämä tänne laitan. Silmä vaihtuu vasemmasta oikeaan, koska oikealla puolella alkoi meikki onnistumaan sitten lopulta paremmin :)


Ensin pohjustus, joka on tehty iki-ihanalla Goshin vedenkestävällä luomiväripuikolla. Vähän kökkäreiseksi jäi, joten siistimminkin olisi voinut tätä käyttää.

Sävy on Love That Real Gold! Ja näitä puikkoja minulla on muissakin väreissä, ja ovat kyllä mahtavia. Sen lisäksi, että pitävät silmämeikin paikoillaan, niin nämä tuovat kivaa sävyä ja hohtoa puuterimaisen luomivärin alle.


Päälle persikkaista luomiväriä.


Eli tämännäköistä...


... ja se on peräisin IsaDoran viime kevään paletista 53 Blooming Spring. Yritän taas kaivaa tämän ahkerampaan käyttöön, koska paletissa on aika herkullisia värejä.


Sitten rajaus MSCHICin rajausvärillä, jota käytän kosteana, vaikka tällä saa kuivanakin todella hyvää jälkeä (ellei jopa parempaa).


Eli näin. Yleensä kyllä jätän rajaukset päivämeikistä pois. Ne ovat liian vaivalloisia väkerrettäviä.


Sitten ulkonurkkaan ruskeaa, ripsien taivutus sekä ripsarit. Myös alas ruskeaa ja persikkaa (joka tosin ei kuvassa näy.)


Ruskeana käytetty juuri esittelemääni Revlonin Matte-luomiväriä 009 Rich Sable, joka valitettavasti jäi kuvassa aika laimeaksi. Livenä sävyero tuohon persikkaan oli suurempi ja näin ollen vaikutus myös parempi. Oh well...


Ripsarina Oriflamen vedenkestävää, joka ei kyllä kovin hyvin taivutuksia pitänyt. Käytän tätä yleensä vain alaripsiin, sillä tällä saa supersiistiä, erottelevaa ja pidentävää jälkeä.


Enemmän iltameikkihohtoa tähän saa myöskin juuri toissapäivänä esittelemälläni Bottega Verden Beige-sävyisellä luomivärillä, jota lisäsin silmän sisänurkkaan sekä kulmaluulle. Kulmaluulle laitoin nyt aika reilusti, sillä olin varma, ettei se muuten näkyisi kamerassa. Näkyipä kuitenkin. Tuo Revlonin häivytys ei näemmä onnistunut tai sitten kamera söi sitä jotenkin. Muutenkin tuo häivytys ei ole paras mahdollinen. Minulla on muuten se ongelma, että käytän 99 % ajastani silmälaseja. Koska meikki yleensä katoaa lasien taakse, en aina vaivaudu tekemään sitä kunnolla. Mutta nytpä opin, että jos otan kuvia blogia varten, niin vähän siistimpi jälki olisi paikallaan :p


Ja tätä BV-ihanuuttahan saa tilattua Bottega Verden sivuilta.


Lisäksi tuossa kuvassa on käytetty ikivanhaa, Virosta hankittua Bourjoisin rajauskynää sisärajauksiin. Alhaalla valkoista, ylhäällä mustaa.


Vähän jotain outoja sotkuja meikistä todellakin löytyy. Hassua, että virheet näkee vasta kuvasta. Ripsien todellisen pituuden näkee muuten vasta klikkaamalla kuvan suuremmaksi, jos joku noita tynkäripsiä ihmettelee. Suurennoksesta näkee myös vaikka muuta mitä kivaa... Kameran, ikkunan,  pihan... : D


Tässä vielä sama meikki ilman Bottegaa ja Bourjoisia toiselta päivältä. Tämä vissiin onnistui vähän paremmin. Alapuoli on ainakin tasapainoisempi.

Jos tulee täystyrmäys, niin lupaan, etten laita näitä enää meikkikuvia tänne :) Jos ei tule tyrmäystä, niin lupaan jatkossa tsempata enempi näitten kanssa, ja oikeasti yrittää tehdä siistiä jälkeä.

Hyvää helatorstain jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kamera tekee hienoistakin häivytyksistä usein vähän kökköisen näköiset. :( Ainakin mulla. Kivan simppeli päivämeikki, käytän usein samantapaista itsekin (tosin yleensä ilman rajauksia).

  VastaaPoista
 2. No sun meikit nyt on kaukana kökköisistä - kameralla tai ilman! :) Mulla on vielä opettelemista... :/

  En mäkään yleensä laita rajauksia päivisin, liia hankalaa ja aikaa vievää :)

  VastaaPoista
 3. Nätti päivämeikki. Ei näytä liian meikatulta, mutta kuitenkin siltä, että on meikannut. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva meikki, ihanan simppeli. :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!