keskiviikko 12. toukokuuta 2010

IsaDora 16 Hrs Active Moist


Seuraa jälleen meikkivoide-esittely. Korostan vielä, että olen siis täysin koukussa sen täydellisen meikkivoiteen etsintään, joten vaihtoehtoja löytyy. IsaDoran tuotteisiin (varsinkin huulikiiltoihin) olin totaalisen rakastunut yläasteiässä, mutta jostain syystä ID kuitenkin unohtui. Nyt haluaisin taas tutustua IsaDoran uusiin tuotteisiin paremmin, joten aloitetaan sitten vaikka tästä meikkivoiteesta. IsaDoran suht uusi 16 Hrs Active Moist Make-Up on suojakertoimella 30 (!!!) varustettu puolipeittävä meikkivoide, joka juurikin näiden ominaisuuksien vuoksi on itselleni ainakin passeli kesämeikkivoiteeksi. Ensinnäkin suojakerroin 30, haloo! Ihan käsittämätöntä. Lisäksi tuo puolipeittävä ominaisuus kuulostaa kesäiholle sopivalta kaverilta.Tässä taiteellinen kuva itse voiteesta. Oma sävyni on 32 Cream Beige, joka on juuri sen verran liian tumma nykyiselle iholleni, että pääsee aktiivikäyttöön vasta itseruskettavien jälkeen.

Tässä nyt kuitenkin lupauksistani huolimatta pieni katsaus Iksun voiteesta suurihuokoisen ihon päällysteenä:

                                               ennen voidetta               
                                                 


                                              voiteen jälkeen


Voitte klikkailla suuremmaksi, jos on pakko, mutta ei tuo kaunista katseltavaa ole. Varsinkaan tuo ennen-kuva. Mutta uhraudunpa nyt suuremman hyvän vuoksi. Tykkäsin itseasiassa tavasta, millä tämä peitti nuo jättimäiset kraaterit. Voide ei täyttänyt niitä eikä korostanut niitä,vaan tulos on oikein luonnollinen, silti peittävä. Muutenkin olen tyytyväinen voiteen värivirheitten peittokykyyn. Puolipeittäväksi voiteeksi aika hyvin. Tajusin juuri, etten ohjeista huolimatta ravistellut pulloa ennen käyttöä, joten ties kuinka peittävä lopputulos olisi ollut, jos olisin saanut pullon pohjaltakin kaikki voiteet käyttöön.

Plussaa tämä puteli saa pumppumekanismistaan, joka ei annostele voidetta liikaa. Oikeastaan pumppu toimii niin hyvin, että sieltä saa tavaraa ulos juuri niin paljon kuin haluaa.

Niin, ja superkosteutusta lupaava voide vakuuttaa pysyvänsä nassussa 16 tuntia, mutta, koska voide tosiaan on pikkiriikkisen liian tumma minulle, en ole uskaltanut sen kanssa vielä ulkona liikkua tuota 16 tuntia. Tämä kuitenkin tuntuu kasvoilla todella hyvältä. Yhtäaikaa sekä pysyvältä että kosteuttavan pehmoiselta. Mihinkään kuiviin kohtiin voide ei jumittunut vaan levittyi oikein sulavasti. Ei myöskään alkanut kiiltelemään, vaan piti ihon kivan mattaisena. Sopii siis kaikille ihotyypeille, aivan lupauksensa mukaan.

Kickseistä ainakin voiteen saa alle kahdellakympillä.

1 kommentti:

  1. Moi! Haluaisin ensin kiittää sua ihanan kattavista meikkivoide-'testeistä', Olen ollut aina varma että olen ainoa jolla on todella vaalea iho ja hurjat huokoset :) Etsin siis itsekin täydellistä meikkivoidetta! mulla vaan extra-haastteena punaiset läiskät siellä täällä :p

    Erityisesti haluaisin kiittää noista ennen&jälk. kuvista, realistisesti olet kuvat ottanut tarpeeksi läheltä <3 Eli ISO KIITOS tästä blogista, alan kylllä seurata tätä jatkossa :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!