keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Pystytkö samaan tai jopa parempaan?


Tämä on nyt tällainen boring "Nämä tuotteet otan käyttöön seuraavaksi" -postaus, josta ei ole varsinaisesti mitään hyötyä kenellekään muulle kuin itselleni. Minua nimittäin helpottaa, kun tiedän myöhemmin, milloin olen tuotteet ottanut käyttöön. Eli pitkän arpomisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että Schwarzkopfin värjätyille hiuksille suunnatut Gliss-sarjan Color Shine & Protect -tuotteet pääsevät seuraavaksi frendailemaan tukkani kanssa. Hiljattain loppuneen L'anzan tilalle valikoitui kuvassa oikealla poseeraava Gloss Boost Serum, jota aion suihkun jälkeen levitellä latvoihini. Aussien kolmen minuutin tehohoidon jättämää tyhjiötä puolestaan paikkaa kuvassa keskellä jököttävä Rescue Treatment -hiusnaamio. Lisäksi ajattelin pikatestata omistamaani 50 millin minishampoota, joka sijaitsee kuvan vasemmassa reunassa. Minullahan on nyt käytössä Franck Provostin shampoo (ja hoitoaine), ja vaikka olenkin ollut tyytyväinen, käytän mielelläni mahdollisuuden testata välissä jotain muutakin. Olisi varmaan fiksua säästää tuo miniputeli vaikka jotain reissua varten, mutta toisaalta voinhan säästää pelkän pullonkin, ja täyttää sen jollain muulla shampoolla, jos on tarvis. Eli näistä luvassa fiilareita sitten testijakson jälkeen.

Onko joku jo testaillut näitä?


Toisen tulokkaan löysin vähän käytettynä kaappini perukoilta, ja tämä pääsee korvaamaan juuri loppuneen Oriflamen naamion. Olen tätä Freemanin kasvonaamiota siis joskus käyttänyt, mutta sysännyt syrjään myöhempää käyttöä varten. Nyt löysin tämän kuin tilauksesta, sillä kaapissani nökötti Freemanin lisäksi vain kosteuttava naamio eikä ihoni tällä hetkellä ole niin kuiva, että sitä tarvitsisin. Kyseessä siis avokadoa ja kauraa sisältävä mutanaamio, joka lupaa poistaa huokosista lian ja rasvan. Laitoinpa tämän heti kasvoilleni, ja mieleeni muistui taas, kuinka ihana tuoksu tässä on. Sama tuoksu oli toisessa Freemanin tuotteessa, suihkugeelissä, jonka sain kulutettua loppuun tammikuussa.

Onko joku testaillut tätä?

Eli näillä mennään, ja katsellaan, josko nämä päihittäisivät edeltäjänsä :)

Ja uutta helleaaltoa odotellessa kannattaa osallistua Irinin arvontaan, jossa voi voittaa Hawaiian Tropic -tuotepalkinnon!

4 kommenttia:

 1. Itse olen kokeillut tuota Freemanin naamiota, tälläkin hetkellä käytössä! Olen ollut varsin tyytyväinen. Tosin jos puhdistan ihoni tällä max. 2 viikossa niin joudun laittamaan yöksi ja päiviksi aivan superkosteuttavat voiteet, on sen verran tujua tavaraa että alkaa itselläni esiintyä pintakuivuutta. Ihoni on siis pintakuiva sekaiho.

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitti tiedosta! Osaanpa minäkin sitten varautua kunnon voiteilla :)

  VastaaPoista
 3. Mieki oon kokeillu tuota naamiota. Tykkäsin todella siitä, mutta sen käytöstä on aikaaa.. öö.. pari kolme vuotta varmaankin. Voisikin joskus ostaa tuota uudelleen :) Ja siinä tosiaan on aivan mielettömän ihana tuoksu :D

  VastaaPoista
 4. Regret: Joo, kannattaa verestää muistoja, Freemanin tuotteet on kyllä hyviä ja edullisia. Ja hyvän tuoksuisia :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!