maanantai 11. tammikuuta 2010

Kylppärin tyhjennystä

Kylppärin hyllyni on jo aika pitkään ollut tulvillaan melkein tyhjiä pakkauksia. Päätinkin kerralla päästä useammasta tuotteesta eroon käyttämällä ne väkisin loppuun.


Tämä Paul Mitchellin ihana Platinum Blonde Shampoo on syy siihen, mikseivät hiukseni enää ole ällöttävän keltaiset. Hiuslaatuni yksinkertaisesti vain on sellainen, että vaikka kuinka värjäisi ne tuhkanvaaleiksi, niin pian havaittavissa on selkeä kellertävä väri. Not anymore. Tämä ihana hopeashampoo on pitänyt hiukseni kirkkaamman värisinä, vaikka en ole tätä edes aina muistanut viikoittainkaan käyttää. Lisäksi tämä on koostumukseltaan ihanaa: vaahtoaa kuin mikä, ja pitää hiukset puhtaina. Ahkerasti kun tätä olen käyttänyt, niin oli jo aikakin, että se loppui. Ihanan riittoisa shampoo tämä kyllä on ollut.

Tämä ansaitsi muuten päästä alalaidan suosikkeihin hopeashampookategoriassa, mutta testaan vielä 4R:n shampoon loppuun, ennen kuin päätän kumpi voittaa...

Ja koska Platinum Blonde vaati pienimuotoisen vaikutusajan, ehdin sillä välin tuhlata vielä pari tuotetta loppuun...
Platinum Blonden vaikuttaessa pesaisin itseni Freemanin Purifying Clay Body Washilla (Avocado & Oatmeal), joka tuli tiensä päähän tällä pesukerralla. Tässä suihkugeelissä oli ihana tuoksu (vähän outo, mutta miellyttävä), ja se vaahtosi jonkin verran. Olisin kaivannut lisää vaahtoavuutta ja lisäksi olisin halunnut huomata jotenkin tuon purifying-efektin. Ihan kiva tuttavuus, ja ajoi asiansa suihkugeelinä, mutta en osta toiste.

Kolmas loppunut tuote oli Neutrogenan Visibly Clear -kuorinta, joka lupasi vähentää mustapäitä. Minulla oli pitkä tauko nyt tämän käytössä, ja yhteen käyttökertaan tästä siis vielä riitti puhtia. Tämän pesukerran perusteella en siis mitään voi sanoa, mutta kun tätä pari kuukautta sitten aktiivisemmin käytin, niin en huomannut mitään sen kummempia. Mustapäitä ei hävinnyt mihinkään. Kuitenkin tämä tuntuu aika tehokkaalta, ja sisältää pikkuriikkisiä rakeita. Sanoisin, että en tuomitse vielä. Minulla on kaapissa odottamassa muitakin Neutrogenan saman sarjan puhdistustuotteita, joita sain jokin aika sitten. Saattaisinkin jopa ostaa tämän kuorinnan, jotta voisin käyttää tätä niiden muiden tuotteiden kanssa.

Kolme putelia siis hävisi kylppärin hyllyltä, ja epäilen että mies on tästä aika tyytyväinen. Alunperin kuulemma oli ideana, että hän saisi toisen hyllyn ja minä toisen. No, lienee sanomattakin selvää, että olen vallannut kummatkin hyllyt, ja ukko sai vain pari Axea lykättyä toisen hyllyn päähän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!