tiistai 29. joulukuuta 2009

Ihonhoidon tehokaksikko

Verrattuna meikkipostauksiin, ihon- ja hiustenhoitoa koskevia kirjoituksia blogissani on aika vähän. Syynä siihen ei suinkaan ole se, etteivätkö nämäkin asiat minua kiinnostaisi. Hiustenhoito-, kasvojenhoito- ja vartalonhoitotuotteiden testaus ei kuitenkaan ole nopeaa puuhaa, sillä yhden kokeilukerran perusteella ei vielä paljon voi sanoa. Joskus vasta viikkojen kokeilu kertoo purkkien todellisen tehon. Esimerkiksi nyt käytössä olevista Herbinan kasvojenhoitotuotteista minulle olisi jo kertynytkin paljon sanottavaa, mutta odottelen purkkien loppumista, jotta voin antaa lopullisen arvioni tuotteista.

Mutta koska jokaiseen sääntöön löytyy poikkeus, joskus eteen tulee tuotteita, joita haluan hehkuttaa heti. Oli ensivaikutelma oikea tai väärä, haluan joskus kertoa sen välittömästi. Niin kävi nytkin, kun etsin kaapista uusia kasvojenhoitotuotteita testattavaksi.

Löysinkin Nivean Skin Refining Scrubin, jonka tuoksu toi mieleen vierailut, joita nuorempana tein äidin arvokkaiden purkkien äärelle. Tuoksu todella antoi heti laadukkaan vaikutelman tuotteesta. Lisäksi mikrorakeet olivat kovia, niitä oli paljon ja ne tuntuivat puhdistavan tehokkaasti. Tämä kuorinta-aine levittyi hyvin, antoi kasvoille ihanan pehmeän ja puhtaan tunteen ja jätti olon kaikin puolin miellyttäväksi.

Se syy, miksi halusin hehkuttaa löydöksiäni heti tulee tässä.

Nivean kuorinta ei suinkaan yksin tehnyt koko työtä, vaan löysin sille kaveriksi Oriflamen herkullisen tuoksuisen, syväpuhdistavan takiaisuute-savinaamion. Tämä mahtava tuote levittyi kasvoille ihanasti, kuivui nopeasti ja lähti helposti pois.

Kun sitten naamiokin oli poistettu, oli aika ihailla uudistuneita kasvojani. Tässä vaiheessa voin paljastaa, että joulun vapaat eivät suinkaan menneet pelkästään hartaissa tunnelmissa, vaan saatoin eksyä juhlimisen tiellekin. Kasvot myös näyttivät siltä viikonlopun jäljiltä, joten apu oli tarpeen.

Tämän Nivea/Oriflame-tehokaksikon myötä kasvoistani tuli aivan superpehmeät ja terveemmän näköiset. Lisäksi yövoide ja kauneustipat (näistä testauksen päätyttyä lisää) olivat aivan uskomattoman helppo levittää sileälle iholle. Koskaan ennen eivät kyseiset tuotteet ole levittyneet yhtä sulavasti.

Ihmetys oli suuri, kun vielä seuraavana aamunakin iho oli ihanaisen sileä ja meikkivoide levittyi kuin unelma. Ah, ihanuus!

Olin kyllä kokeilun jälkeen aivan äimänä ja hypistelin vain ihoani ihmeissäni. Aika näyttää oliko tämä kokeilukerta vain onnenkantamoinen vai löysinkö todella pätevän tehoparin. Tulevaisuudelta toivon ihon pehmeyttämisen lisäksi myös kunnollista (syvä)puhdistusta, jota ehkä vielä ensimmäisen kerran perusteella ei ollut lupa odottaa. Mutta jos totta puhutaan, ihoni uusi, ihana sileys vei kaiken huomioni enkä oikeastaan osannut etsiäkään ihostani suuria puhdistuksen merkkejä.

Palataan asiaan, kun tätäkin kaksikkoa on testattu tarpeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!