sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Konadia ja apua pakkaseen

Konad-kokeilut jatkuivat hiukan epäonnistuneemmissa merkeissä. Ensinnäkään en tiedä, tykkäänkö nyt ollenkaan tuosta valkoisesta lakasta. Ja toisekseen tuo uusi laatta ei toimi ihan odotetusti. Kokeilin varmaan parikymmentä kertaa, mutta tuo I <3 YOU -juttu ei vain onnistu kunnolla. Ja nuo ovat siis vain kokeiluja, tarkoitukseni ei tosiaan ollut tehdä I <3 YOU + apila -kynsiä. Kunhan vain kokeilin kuvioita.

Joka tapauksessa pohjalakkana Goshin Golden Dragon, joka aiemmasta postauksesta poiketen on kyllä enempi kultaan shiftaava shimmerilakka eikä metallinen, niin kuin olen aiemmin väittänyt.


Konad-pettymyksestä eteenpäin... Oma pakkasen kuivattama ihoni kutisee, kutisee ja kutisee!! Suoraan sanottuna en tiedä, miten jaksan odottaa kesää, jolloin on luvassa helpotusta. Oma apuni on löytynyt apteekista. Ceridal Lipolotion on öljymäistä ainetta, jota voi huoletta suihkia naamaan, ja jopa silmänympärysiholle. Ja se on hyvä juttu, sillä silmänympärysihoni on tällä hetkellä todella kovalla koetuksella.


Ceridal myös oikeasti pehmittää sitä kuivaa ihoa, ja voin kertoa, ettei mikään tunnu paremmalta kuin tämän hierominen naamavärkkiin. Kuiville huulille tämä on myös oikea pelastava enkeli. Tykkään yleensä kuoria huuleni vesi+sokeri-sekoituksella, mutta hellävaraisemman kuorinta-aineen saa sekoittamalla Ceridalia ja sokeria. Ah!

Pakkasesta huolimatta OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!