tiistai 9. helmikuuta 2010

RevitaLash-testi alkakoon

Kaikenlaisia ripsiä pidentäviä, tuuheuttavia ja vahvistavia hoitoaineita on nykyään markkinoilla pilvin pimein. Löytyy RevitaLashia, Enourmous Lashia, Talikan hoitoa ynnä muuta. Olen lukenut paljon käyttökokemuksia kyseisistä aineista, ja täytyy sanoa, että tyytyväisyysaste vaihtelee aikamoisen paljon. Toiset ovat ihan supertyytyväisiä, ja kokevat ripsiensä kasvaneen huimastikin, kun taas toiset eivät näe mitään eroa. Vaikka skeptinen osa minusta on vakuuttunut siitä, etteivät mokomat tökötit voi millään toimia, niin optimistinen puoli minussa toivoo jonkinlaista ihmettä, ja palaa halusta kokeilla kyseisiä aineita.

Heitin kolikkoa kaapissa odottelevien RevitaLashin ja Enourmous Lashin välillä. Koska EL-kokeilu meni ainakin Virvellä puihin, päätin kokeilla ensin RevitaLashia.


RevitaLashista olen lukenutkin aika monta positiivista arvostelua, joten odotan kokeilua innolla.


Tuote siis toimii näin:


Kuinka laiska voi ihminen olla, kun pitää ottaa kuva tuosta, kun ei jaksa kirjoittaa? :/

No, eniveis, suurin haastehan tässä on se, että muistanko vedellä viivoja joka ilta. Illalla siksi, että jos tätä aamulla laittaa niin kuivumista pitää muutama minuutti odotella ennen meikkausta.

Tässä vielä lähtötilannetta, jotta on mihin vertailla.
Raporttia luvassa...

8 kommenttia:

 1. Onko tämä miten kallis tuote? Ja mistä tätä on saatavilla? Tätä voisin tahtoa kokeilla, jos hinta ei ole niin kamalan päätä huimaava.

  VastaaPoista
 2. Www.revitalash.fi on osoite, josta sen voi tilata (120 e + 10 e postikulut) ja siellä on myös lueteltu jälleenmyyjät. Aika arvokashan tuo on, mutta kestää iäisyyden, ja ellen ole ihan väärässä, niin minusta se on toiminut omassa käytössä tosi hyvin. Pitäisi kaivaa kyllä jostain ennen- ja jälkeen-kuvat vieretysten ja vertailla. Johan tätä on pari kuukautta testailtu...

  VastaaPoista
 3. Ohhoh.. Aika hintavaa o.O Voipi olla etten kehtaa noin paljon laittaa kiinni tuohon, ainakaan vielä :D Pitää katsella joskus myöhemmin. Pystyyköhän tuosta saamaan kokeilupakkauksia?

  VastaaPoista
 4. Nämä ripsenkasvattajat ovat kyllä joo kauttaaltaan aika hintavia. En usko, että saatavilla on kokeilupakkauksia, mutta ainahan sitä voi kysyä.

  Tässä on maahantuojan yhteystiedot:

  Fenix Beauty Oy / Kauneuskeskus Fenix Oy
  Piispansilta 16
  02230 Espoo

  p. 050-503 6106

  info(at)revitalash.fi
  inf(at)kauneuskeskusfenix.fi

  www.revitalash.fi
  www.kauneuskeskusfenix.fi

  VastaaPoista
 5. Itse tilasin juuri tämän tuotteen ja odotan innolla sen testaamista :) Mitenkäs huimat ripset sinulla on tähän mennessä kasvanut? Ja jos aine ei ole vaikuttanut, niin valehtele niiden kasvaneen ni mua ei harmita niin pajoa ku tilasin tuotteen :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi:

  Tässä postauksessa kerroin vähän testituloksia:

  http://meikkistudio.blogspot.com/2010/04/revitalash-ripsien-riemu.html

  Tuo postaus vain tehtiin Bloggerin kiukutellessa äärimmäisen paljon, joten en tiedä, saako siitä mitään irti.

  Joka tapauksessa Revitalash kyllä toimi minun mielestäni. Pidensi, tuuhensi ja värjäsi jopa mustemmiksi ripsiäni. Nyt olen jo jonkin aikaa unohdellut laittaa sitä, vaikka lopputulosta kai pitäisi pitää yllä säännöllisellä käytöllä :/

  VastaaPoista
 7. Vau, no onhan nuo ripset ihan selvästi kasvaneet. Onnittelut ripsistä :)

  VastaaPoista
 8. Minulla tuote aiheutti yliherkkyysreaktiota, tuli tummanpunaiset silmänalukset. Ei kiva eikä maahantuoja palauta mitään :(

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!