perjantai 26. helmikuuta 2010

Lumenen Naturally Perfect -kevätkokoelma

 

Lumenen kevätkokoelma Naturally Perfect Trend Collection on vihdoin saapunut ihanien, luonnollisten sävyjen saattelemana kauppoihin. Ainakin Anttilasta bongasin jo uudet kevätmeikit, jotka jatkavat hyväksi havaitulla sävy sävyyn -teemalla. Tässä kuvassa komeilevat Quick & Chic -kynsilakka ja Wild Rose -huulipuna nudesävyssä 77 Lähteellä. Hyvin on saatu sävyt kohtaamaan ainakin noin päällisin puolin.

Kaikki kokoelman lakat ovat cremelakkoja ilman mitään ylimääräistä bling blingiä. Olen hiljattain alkanut taas pitää cremelakoista. Pitkään vierastin niitä "tylsyyden" vuoksi eli minusta kaikenlainen säihke, metallinhohtoisuus, shimmer ja glitter tekivät lakasta mielenkiintoisemman. Nyt olen alkanut arvostaa cremelakkojen hiljaista viehätysvoimaa.Tämä lakka näytti pullossa aivan täydelliseltä kahvimaitonudelta, mutta petyin ihan pikkuisen lopputulokseen, joka olikin vahvasti persikkainen. Silti kutsuisin lopputulosta nudemaiseksi. Lumene itse kuvailee tätä sävyä aprikoosi-nudeksi eli minulla on vähän hedelmät hukassa...

Tämä on taas näitä lakkoja, joista on vaikea saada oikeansävyistä kuvaa, mutta ovat nuo nyt aika lähellä. Ja tuosta yhdestä kuvasta näkee, miten lopputulos eroaa pullon näyttämästä värisävystä.


Myös kaikki huulipunat kokoelmassa ovat trendikkäitä mattasävyjä. Tämä 77-sävy näytti sekin päältä päin ihanalta nudelta, mutta muuttui huulilla persikkamaiseksi kynsilakan tapaan. Ehkä aavistuksen liian lämmin sävy itselleni, mutta voisin ehdottomasti käyttää tätä jonkun kiillon alla.

Kokoelmaan kuuluu kynsilakkojen ja huulipunien lisäksi muutama luomiväriduo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!