lauantai 27. helmikuuta 2010

Murr....

Viime aikoina jutun juuret ovat olleet vähän kiven alla. Esittelemättömiä tuotteita on p-a-l-j-o-n, mutta en ole kiireiltäni niitä ehtinyt kunnolla testailemaan enkä halua tehdä vain miljoonaa postausta, jossa esittelen tuotteet tyyliin: No, tällainenkin tuote löytyy mun kaapista ja kohta ehkä testaan tätä, ja sitten löytyy myös tällainen ja tällainen...

Siispä tänään esittelenkin vain uudistuneet kynteni. Eilen näytin vilauksen Lumenen kevätkokoelmasta, ja siihen liittyen Lumenen Quick & Chic -lakan sävyllä 77 lakatut kynteni. Jaksoin yhden päivän katsella kynsiä, mutta se väri ei vain yksinään sopinut yhtään ihonvärini kanssa. Kesän auringossa päivettyneen ihon vierustoverina lakka olisi paljon parempi. Kalmankalpeiden nakkisormieni päässä tuo väri ei yksinkertaisesti ollut upeimmillaan.

Niinpä päätin piristää cremelakkaa Konad-laatalla (m57), ja taiteilin rusehtavalle pinnalle monen muunkin bloggaajan esittelemät, villit leopardikuviot.


 

 

Ja kappas vaan, kyllä tuo pohjaväri nyt minulle kelpaa. Leopardikuvio sopii tuohon väriin kuin voi puuroon.

En nyt vieläkään koe olevani mitenkään kovin taiteellinen näiden Konadien kanssa, mutta ehkä sitten ajan kanssa voisi kokeilla jotain haastavampaakin kuviointia.

2 kommenttia:

  1. upeat kynnet! saako noita konad-laattoja Suomesta ?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä saa. Osoitteesta www.cesarsshop.fi, kun tilaa, niin tilaus on seuraavana päivänä jo postilaatikossasi. Eli siis todella nopea toimitus :)

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!