keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kiiltoja, kiiltoja...


Ansku kysyi neuvoa hyvän huulikiillon tai -punan löytymiseksi. Huulipunat eivät niin ole niin tuttuja minulle, ja olenkin vasta hiljattain jaksanut tutustua niihin. Keskitynkin nyt näihin kiiltoihin, mutta kerron lopuksi pari sanaa punistakin. Kannattaa klikkailla kuvia isommiksi, jos tuntuu ettei pikkukuvista saa selvää.

Eli Anskun toiveissa oli huulituote, joka ei saa olla tahmainen, mutta sen tulisi olla säihkyvä, joskaan ei mikään glitterhirmu. Lisäksi sen tulisi olla pitkäkestoinen ja maksaa alle 15 euroa. Kävinkin heti huulikiiltovarastoni kimppuun, ja eikun etsimään sopivaa...


Kukaan ei varmasti ylläty siitä, että suosittelen Goshin Light'n Shine -kiiltoa heti ensimmäiseksi. Ylhäältä alas sävynumerot ovat 01, 03, 06 ja lempparini 04.


Sivulla oleva peili tekee näistä täydelliset tuotteet bileisiin eikä korkin alla luurava led-valokaan pahaa tee. Näitä on siis helppo lisäillä missä ja milloin vaan eikä vessaan tarvitse jonottaa sen takia. Yksi asia, minkä olen huomannut, on se, että miehistä tämä kiilto on aina yhtä jännä, ja he haluavat aina ihmetellä tätä. Tekniikka kiinnostaa heitä siis tässä suhteessa. He ovat siis kiinnostuneempia tekniikkapuolesta (hyvä keskustelunaloittaja!:) ) kuin tytöt, mutta tytöt ovat kyllä tykästyneet tekniikan lisäksi myös kiiltoon. Annoin muun muassa tällaiset kiillot kaasoilleni lahjaksi, ja he tykästyivät tähän heti. Hintaa näillä on Sokoksissa ja Sokos Emotioneissa 11,90 e.


Tuossa samassa järjestyksessä ylhäältä alas, joskaan ekan ja tokan välillä ei näytä olevan hirveästi eroa. Tuo ykkönen on mielestäni kuitenkin kaikista glitterisin.


Näissä on siis jonkun verran glitteriä, mutta esimerkiksi tuo lempparini 04 on aika maltillinen sävy. Ihana täydellisen vaaleanpunainen, jolla tulee väriä huuliin, mutta ei liikaa eikä liian vähän. Nämä ovat kiiltoja, jotka otan aina viihteelle mukaan. En ole kiinnittänyt huomiota pysyvyyteen, mutta ikinä tämä ei kokonaan ole huulilta kulunut pois, kun olen baarissa vilkaissut peiliin. Lisäilen aika usein kiiltoa muutenkin, joten itselleni se pysyvys ei ole niin tärkeää.

Mutta ilmainen vinkki: käytä aina kuin mahdollista pilliä, jolloin kiilto ei tartu lasin reunaan :)


Miellän tahmaiseksi kiilloksi Lancomen Juicy Tubesin eikä tämä ole sinne päinkään. Tästä voi olla mielipide-eroja eli jos johonkin näistä kiilloista päädyt, niin testaa kämmenselkään kaupassa, ettei tule hutiostos.





Testasin vielä tuota 06-sävyä, joka on kyllä aikamoinen glitterpamaus. Se kuitenkin näkyy kuvassa niin hyvin, että kokeilin sitä. Ylempi kuva on hetkestä, kun juuri laitoin sitä ja alempi hetkeä myöhemmin, mutta join vettä lasista - ilman pilliä :) - eikä kiilto hävinnyt mihinkään. Lasin reunaankaan ei jäänyt juuri mitään.  Eli olipas itsellekin aika kiva yllätys tietää, että tämä on myös pysyvyydeltään hyvä kiilto.

Light'n Shine on siis ihan ykkönen, mitä suosittelen. Siihen pätee kaikki muut kohdat, paitsi glitterisyys ja tahmaisuus ovat tietenkin mielipidekysymyksiä Suosittelisin kuitenkin sävyä 04, jossa glitteriä ei ole juurikaan.


Toiset hyvät kiillot, jotka kuitenkin itselläni ovat ennen kaikkea arkikiiltoja, ovat Lumenen Natural Code -kiillot. Nämä ovat edullisia ja sillä 15 eurolla saisit näitä jo kaksi. Ylempi on shimmerinudesävy 7 Icy Melon ja alempi shimmerivaaleanpunainen 6 Juicy Fruit.


Nämä on heti laitettaessa aikamoisia säihkepommeja, joskin tuo kuva nyt ehkä vähän liiottelee. Kuvassa siis Juicy Fruit.


Join lasista, ja tulos luonnollistui heti. Jos klikkaat kuvan suuremmaksi, näet kuitenkin, että kiiltoa on jäljellä vielä.



Tässä vielä kädelle kokeiltuna eivätkä todellakaan näytä yliglitterisiltä. Koostumus on aika juoksevaa eli ei ollenkaan tahmaista. Pysyvyyttä olen näissä kokeillut kahteen tuntiin asti (minä aikana en syönyt, mutta varmaan join kyllä jotain) ja pysyi moitteettomasti. Sitten menin Mäkkiin, ja obviously sitten lähti kiillot pois.


Sitten yksi villikortti. Wet n Wildin Diamond Brilliance, tässä kuvassa on luultavasti sävy Diamond Sapphire, en ole ihan varma, kun nimi on kulunut pois.


Tämähän maksaa vain muutaman euron (saa Sokokselta muistaakseni?) eikä tässä ole ollenkaan glitteriä. Tässä on kuitenkin ihan uskomaton kiilto, joka shiftailee vähän mihin sattuu. Aivan mahtava tuote! Tämänkin koostumus enemmän juokseva kuin tahmainen. En usko, että tässä on mikään superhyvä pysyvyys, mutta tällä hinnalla tätä voi lisäillä vaikka kerran kymmeneen minuuttiin eikä tunnu missään :) Oliskohan hinta 2,95 euroa tai jotain sinne päin.


Revlonin Super Lustrous -kiillot ovat myös hyviä. Kuvassa sävyt 08 Toast to Shine sekä 12 Pink Afterglow.


Nämä ovat superhohtavia, mutta glitter on sellaista ihan pienenpientä. Sitä kuitenkin on paljon ja tulos on todella näyttävä. En muista tarkkaa hintaa, mutta eiköhän tämä alle sen 15 euron kuitenkin ole.


Rimmelin Stay Glossy -kiilto on myös aika pätevä. Tässä ylempänä sävy 260 My Eternity ja alempana nudekiilto 120 Non-Stop Glamour.


Tykkään näistä kovasti, ja hintakin on varmasti alle kympin. Eivätkä ole laisinkaan tahmaisia, koostumus on päinvastoin ihanan kevyt. Pysyvyydestä en tiedä, mutta lasinreunaan homma ei ainakaan kaatunut, sen testasin.


Vaikka nämä kädellä näyttävät todella shimmerisiltä ja putelissakin, niin nyt asiaa lähemmin tarkasteltuani, asia ei kuitenkaan huulilla ole aivan niin. Kiilto liukuu huulelle leikiten ja tulos on kauniin hohtava, mutta shimmerit eivät ole laisinkaan näkyviä. Tulos on näyttävä, muttei mikään discopallo. Aika ihana lopputulos oikeastaan. Kuvassa tuo nudesävy.


No, sitten vielä Lumenen Wild Rose -kiilto, tässä sävy 12. Ei glittereitä, vain runsasta kiiltoa.


Oikein kaunis. Hinta kympin luokkaa, vähän alle. Ei tahmainen, mutta pysyvyydestä ei ole muistikuvaa.


Jos haluaa kuitenkin tuloksesta superpysyvän, niin kannattaa kiillon alle sutaista huultenrajauskynää. Ihan niin kuin silmämeikki pysyy paremmin, kun alla on vaikka voidemaista luomiväriä, niin myös huulimeikki on pysyvämpää sorttia, jos alle värittää rajauskynällä (ja puuteria päälle!). Kuvassa Make Up Storen Lollipop.


Tässä pelkkä rajauskynä.

Ja tässä sen päällä on Light'n Shine 01. Aika hurja glitterpamaus.


Häihini puolestaan laitoin Maybellinen Superstay Powerglossia, jossa on huulimaali ja kiilto. Tässä oli loistava pysyvyys. Kuvassa sävy 180 Fuchsia Glow, ja hinta noin kympin.


Yläkuvassa pelkkä maali, alakuvassa maali+kiilto. Tuo kiiltohan nyt kuluu tottakai, mutta tuo väri pysyy oikein hyvin.

Huulipunista minulla ei tosiaan ole hirveästi kokemusta, mutta niiden pysyvyys on tottakai parempi kuin kiiltojen. Punasta kuin punasta saa pysyvän hyvällä pohjustuksella. Lumenella on esimerkiksi huulille tarkoitettu pohjustusaine, mutta itse luottaisin perinteiseen meikkivoide+puuteri-yhdistelmään. Myös huulipunan alle kannattaa laittaa rajauskynää, jonka päälle reilusti puuteria ja sitten se mieleinen puna. Pysyy taatusti. Toivottavasti tästä oli Anskulle ja muillekin jotain apua.

Muistakaa arvonta!

8 kommenttia:

  1. Ihania :) Olen vasta viimeisen vuoden aikana ihastunut kiiltoihin, huulipunia käytän enää todella harvoin!

    Uusi ihanuus on myös Sokoksen oma sarja "We care Icon", ostin jo kolme ja haluan lisää :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on aina ollut kiillot lähellä sydäntä (tai huulia), ja vasta nyt opettelen käyttämään punia. Silti kiillot tulevat aina olemaan rakkaampia mulle :)

    Mullakin on suunnitelmissa testailla tuo We Care Icon, se vaikuttaa kyllä todella lupaavalta.

    VastaaPoista
  3. Ihanan eeppinen läpikäynti, paljon kivoja kiiltoja. Pidän itse Natural Coden kiilloista, namnam.

    VastaaPoista
  4. Natural Codet on ihania, mutta ei ole Goshien voittanutta :D

    VastaaPoista
  5. Hirmu kiva postaus! Ainoana miinuksena sanon sen, että usein kun olen lukenut blogiasi, tekisi mieli syöksyä saman tien kauppaan ja tyhjätä kaikki meikkihyllyt! :D

    Tuo Rimmelin nudekiilto varsinkin olis kiva sävy huulikiiltokokoelmaani.. :)

    VastaaPoista
  6. Chica: Hui, kun sydän pomppasi kurkkuun kun luin kohdan "ainoana miinuksena"... Pelkäsin, että nyt tulee jotain napakkaa palautetta, ja joudun käpertymään nurkkaan häpeämään, mutta eipä tullutkaan mitään ihan hirveää :D

    Kiitos! :)

    Tuo Rimmelin nude on tosiaan aika ihana :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos tosi paljon!!! Tästä postauksesta on varmasti mulle hyötyä, kun huomenna lähden kiiltojahtiin. :)

    VastaaPoista
  8. Ansku: Ole hyvä :) Tule sitten paljastamaan, mikä oli valintasi!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!