maanantai 4. tammikuuta 2010

Täydellinen nudekiilto huulille

Ainakin itse olen jo pitkään etsinyt ihanaa nudekiiltoa. Sellaista, joka tosissaan on nude, mutta ei kuitenkaan läpikuultava eikä vaaleanpunaiseen vivahtava. Sellaista, joka tuo ihanan biitsifiiliksen kasvoille. Nyt minusta sitten tuntuu, että olen sen löytänyt.

Rimmelin Stay Glossy -kiillon sävy 120 Non-Stop Glamour vaikuttaisi olevan aikamoisen täydellinen nudekiilto, jonka kaveriksi voi yhdistää niin tummat sumusilmät kuin luonnollisen arkimeikinkin. Tämä kiilto ei ole mikään seinäruusun luottotuote, vaan se sisältää kyllä roimasti näyttäviä shimmerhiukkasia. Lisäksi huomasin, että vaikka omatkin huulet ovat aika muhkeat niin tämä vaalea kiilto tekee juuri sen, minkä vaalean värin pitääkin: saa huulet näyttämään vieläkin muhkeammilta.

Ja mikään läpikuultava kiilto tämä ei siis ole. Huulille tosiaan tulee ihanan beige-/nudepinta, joka varmasti erottuu edukseen varsinkin kesänruskean ihon kanssa. Nyt talven aikaan yhdistäisin tähän kiiltoon sen seksikkään smoky eyes -lookin, jonka kanssa tämä kiilto saa kasvot säihkymään. Ihastuin todella kovasti tähän hiekansävyiseen kiiltoon. Muy bien!

Kerroin muuten vähän aikaa sitten löytämästäni tehokaksikosta, joista minun piti päästä hehkuttamaan jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Nyt kokeiltuani kaksikkoa toisen kerran, haluaisin luovuttaa 65 % hoitotehon kunniasta supermahtavalle Nivean kuorinnalle, jonka ansiosta dekolteenikin sai siloisen pinnan. 35 % hoitotehosta jää edelleen Oriflamen ihanan tuntuiselle naamiolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!