tiistai 23. helmikuuta 2010

Korvikkeita

Taas loppui tuote, jihuu!Avonin Anew Elvyttävä Seerumi on tarkoitettu aavistuksen vanhemmille kuin minä eikä se siksi tehnyt iholleni mitään ihmeitä. Oli kuitenkin hämmästyttävää, miten meikkivoide levittyi kauniisti, vaikka alla oli tämä, päivävoide ja meikinalusvoide. Tässä tuotteessa on aika erikoinen tuoksu, johon pikku hiljaa kiinnyin. Se piristi kivasti aamua. Riittoisakin tämä oli. Kesti kuukauden, vaikka läträsin sen kanssa ihan huolella.

En nyt osaa sanoa muuta. Rejuvenate-sarja on 30+, ja itse olen 24-v.

Tämän korvikkeeksi kaavailin seuraavanlaista tuotetta.

 

Kicksin lahja maailmalle, Smooth-365-seerumi. Lupaa kirkkautta ja pehmeyttä iholle. Raporttia luvassa...
Supermoistin loputtua piti etsiä korvikkeeksi sekä päivä-että yövoide. En kuitenkaan halunnut tuhlata Hydrationistia siihen touhuun. Korvikkeeksi pääsivätkin Lumenen kausivoiteet. (myynnissä siis vain tämän vuoden)
Kolmitehoiset voiteet ovat uudet, salaiset aseeni pakkasta vastaan.Ja nämähän myydään tämän näköisissä paketeissa. Nämä voiteet on siis kehitetty sopimaan kaikenikäisille naisille ja ainesosina pääasiassa käytetty luonnon omia raaka-aineita. Nyt on menossa Lumenen juhlavuosi (40v!), ja nämä voiteet kunnioittavat sitä merkkipaalua.


2 kommenttia:

  1. Innostuin alkuun noista uusista voiteista, kunnes kuulin niiden olevan kausituotteita. Ihonhoidossa on niin typerää tehdä sellaisia, koska nyt en uskalla ostaa. Mitä jos ihastun ikihyviksi ja sitten sitä ei saa lisää. :(

    VastaaPoista
  2. Siksi testaankin ne nyt heti, että voin ostaa näitä varastoon, jos siltä tuntuu :)

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!