torstai 15. huhtikuuta 2010

Arvonta


Nyt kun on saatu 35 lukijaa kasaan, on ihkaensimmäisen arvontani aika! Kerronpa heti alkuun, mikä on palkinto. Arvotaan siis yksi palkinto, joka sisältää Lumenen Silmämeikinpohjustusaineen, L'Oréal Paris'n Volume Collagene -ripsivärin, Goshin Bottle Green -sävyisen luomivärin sekä Yves Rocher'n iholle liimattavan pitsikoristeen. LISÄKSI mukaan tulee jonkinmoinen läjä näytteitä. Kaikki tuotteet ovat luonnollisesti käyttämättömiä, ja ripsarista huolestuneille siis tiedoksi, ettei sitä ole edes avattu kertaakaan.

Mitä sitten pitää tehdä, että voi voittaa tämän palkinnon?

a) Sinun täytyy olla lukija eli nimesi ja kuvasi täytyy näkyä tuolla sivulaidan Lukijat-palkissa. Sinun ei tarvitse olla näiden 35 ensimmäisen lukijan joukossa, vaan voit liittyä lukijoiden joukkoon vielä kilpailuaikana. Kilpailuaika siis alkaa tänään 15.4 ja päättyy keskiviikkona 21.4 kello 21.00. Palkinto arvotaan, ja allekirjoittanut suorittaa arvonnan.

b) Jos kohta a on hoidossa, jätä kommentti tähän postaukseen, jossa kerrot parhaimman kauneusvinkkisi, nimimerkkisi ja mieluusti myös sähköpostiosoitteesi. Tuo kauneusvinkki voi olla tunnettu tai uudempi vinkki, kunhan se on joku vinkki, joka on tehnyt elämästäsi jollain lailla helpompaa :) Se voi liittyä meikkaamiseen, ihonhoitoon, hiustenhoitoon tai vartalonhoitoon.

c) Yhden lisä-äänen saat, jos vinkkaat tästä arvonnasta blogissasi. Kerro tämä tällöin myös kommentissasi, jotta osaan ottaa asian huomioon.

edit. Palkinnot eivät ole kenenkään sponsoroimia.

Let the games begin!

24 kommenttia:

  1. kärkyn tossa jo kun vinkkasit että yheksältä alkaa :D Listalla ole RuuRuu (siis tuo Pieni violetti kissa kuva ) ja vinkkinä joka helpottaa ainakin omaa elämää on niinkin "huono " vastaus kun se että kun kerran panostaa kunnollisiin puhdistus aineisiin niin ihonhoito helpottuu, siitä tulee mukava rutiini, ja iho pysyy hyvänä joka on kuitenkin tärkeää. Hirveää selitystä :D mutta on jonkunlainen "vinkki" edes :)

    VastaaPoista
  2. Parhain "kauneusvinkkini" meikkauksen puolelta tuntuu hieman hassulta.:D Itselläni on vaalea iho mutta tummanruskeat silmät, joita mielelläni meikilläkin korostan. Luomivärit tuntuu jotenkin sävystä riippumatta häivyttävän silmieni erottuvuutta rajauksista puhumattakaan. Ikään kuin tumma rajaus tekisi silmistäni suttuiset ja tunkkaiset rajaustavasta riippumatta. Sen sijaan pelkkä huolellinen pohjustus luomien pohjustusta myöten tasoittaa ihon sen verran vaaleaksi ja virheettömämmäksi, että vaaleaa taustaa vasten tummat silmät oikein pomppaavat esiin. Moni onkin kehunut juuri silloin, kun olen jättänyt luomiväreillä kikkailun ja ripsivärinkin pois.:) Jos vielä haluan vähän siistimpää olemusta, lisään tummanruskeaa, ripsiä pidentävää ja erottelevaa ripsiväriä yläripsiin ja ta-daa, suurisilmäefekti on valmis.:)

    Voisin vielä mainita yhden tuotevinkin; Mschicin mineraali korostustuote (koholla olevassa puolipallossa oleva pinkihkö tuote, ikään kuin MACin mineral skinfinishit) on ihan loistava luonnolliseen lookiin. Siitä tulee kivasti hehkua ja kimallettakin mutta myös sen verran väriä, että sitä voi huoletta sutia poskille haaleaksi poskipunaksikin.:) Käytän sitä oikeastaan päivittäin; elävöittää hieman tasaista pohjameikkiä muttei kuitenkaan näytä liian tällätyltä.

    VastaaPoista
  3. Juon päivittäin vähintäänkin puoltoista litraa vettä :) Toimii!

    Luen nimimerkillä Hozuli

    Ja email on hozuli(a)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Nuku riittävästi, juo paljon vettä ja ulkoile ainakin tunti päivässä :) Siinä näitä perinteisiä vinkkejä. Lisäksi meikkijutuissa vähemmän on usein parempi kuin enemmän.

    Toinen ehdoton vinkki on itselle sopivat sävyt ja sopivat tuotteet. Vähän tylsiä vinkkejä mutta toimivaksi havaittuja.

    VastaaPoista
  5. Se klassinen vedenjuonti toimii täällä. Pari litraa vettä päivässä, niin iho voi paljon paremmin ja kuonat puhdistuu. Meikit puhdistetaan kunnolla joka ilta ja sitten hiuksien pelastus: suihkutettavat hoitsikat. Rakastan niitä.

    Ihanat palkinnot!

    manaromance@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Ja muuten, minä mainitsen arvontasi blogissani :)

    VastaaPoista
  7. Itsevarmuus ja kauneuden heijastuminen sisältäpäin :).

    VastaaPoista
  8. Eräs ihonhoitovinkki mulla olisi. Laitan aina käsieni ollessa kuivat paljon Lemon juice & Glycerine käsivoidetta yöksi ja aamulla on pehmeät kädet! :)

    Yritin keksiä enemmänkin vinkkejä, mut enpä keksinyt.. :(

    ja sähköposti olis lachicacontenta@windowslive.com

    VastaaPoista
  9. kosteusvoiteen ja meikkivoiteen sekoitus, tadaa, kevyt meikkivoide kun ei tahdo naamaansa paklata liian kanssa =)

    VastaaPoista
  10. Muista kuoria 1-2 kertaa viikossa naama ja vartalo, muista myös kunnon rasvaus kuorinnan jälkeen. Pidä huolta ihosta niin takaat hyvän meikkipohjan. Älä kuitenkaan kuori ihoa liian usein, sillä näin ihostasi voi tulla herkempi.

    Vinkkaan tästä arvonnasta tänään myöhemmin blogissani. :) Sähköposti: tanja.tiainen1@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Meikkien peseminen ennen nukkumaanmenoa !!!!! s-posti: tahma@webinfo.fi

    VastaaPoista
  12. Luen blogiasi nimellä Pinja, ja kerron arvonnasta blogissani..
    Meikkivinkkejä mulla ei kyllä kauheesti ole, mutta pääkopasta koitan nyt jonkun keksiä :D

    Okei, joo: Eli ensinnäkin se, puhdista naamasi päivittäin vaikka mitään epäpuhtauksia ei sillä hetkellä olisi. Puhdistaminen ennalta ehkäisee niiden syntymistä.
    Älä myöskään käytä kamalan paksuja meikkivoiteita ym. ym. koska nekin aiheuttavat epäpuhtauksia : D
    Sitten vielä viimeinen (nämä kaikki ovat aika hassuja, eivätkä niiin parhaita mutta..) Eli tämä vanha
    jos sulle on tullut finni, niin laitappa siihen hammastahnaa illalla ja mene nukkumaan. Aamulla se on pikkuisen kadonnut. Sinä päivänä laitat taas hammastahanaa samaan finniin, ja aamulla sen pitäisi olla poissa. Itselläni tämä on jokunen kerta toiminut, mutta en voi luvata että se toimisi kaikilla, kaikki kerrat : DD
    Anteeksi pitkä kommentti : DD

    sähköpostini on muuten: pinjaa123@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Just kaikki noi tavarat tarvisin kipeesti Varsinkin uus ripsari ja toi pohjustusaine:S Toivottavasti olis tuuria nytte. No mutta mielestäni paras vinkki finneihin ja niiden arpiin on sitruuna mehu. Se kuivattaa finnit ja samalla vaalentaa arpia(tai sitten se on vain näköharha:). Suosittelen.

    rimmall@luukku.com ++samalla nimellä olen listassasi: )

    VastaaPoista
  14. No en tiedä onko tämä nyt mikään "vinkki", mutta saa nyt kelvata: tee meikkisi tilanteeseen, asuun ja omaan fiilikseesi sopivaksi. Esimerkiksi, jos joskus on todella naisellinen olo, niin itse laitan valkoista luomiväriä, kissamaiset rajaukset ja punertavaa huulipunaa, ja tämän kanssa joku naisellinen paita. Joskus taas riittää meikkipohjan lisäksi vain ripsiväri ja ripaus aurinkopuuteria ja hippityyliset vaatteet ja asusteet niin se on siinä. Ja juhliin on tietenkin ihana tälläytyä, kunhan vaan muistaa vain että vahvan silmämeikin kanssa neutraalimmat huulet ja toisinpäin.

    Lukijana olen ihan tällä nimimerkillä, sähköpostini on sonja.maria@luukku.com ja vinkkasin arvonnasta blogissani:
    http://hiuslakkaa.blogspot.com/2010/04/blog-post.html

    VastaaPoista
  15. Ennen nukkumaan menoa bepanthenia ja aamulla on ihanan pehmeät ja kauniin näköiset huulet:)

    Laittaessa silmiin rajaust, mut ei haluu nii tummaa ja vahvaa nii iha vähä kastaa kajaalii sillo se tarttuu hyvin, mutta hiukan pehmemmän näköinen lopputulos:)!

    -Leenu

    lleenuu@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Hei. Jo jonkun aikaa oon lukenut siun blogia ja kovati oon tykännyt :) Omasta blogistani tein linkityksen tähän arvontaan, jotta muutkin haluavat voivat osallistua (http://suuripienimaailmani.blogspot.com/2010/04/acnicyl-cream-viikot-1-2.html).

    Hmm.. Oon aina huono antamaan mitään kauneusvinkkejä, mutta muutama tärkein; meikit kannattaa muistaa pestä aina iltaisin hyvin pois, (ainankin oma ihoni reagoi heti yön aikana ja jos minkälaista näppyä on tullut aamuun mennessä), iho kannattaa kuoria kerran tai pari viikossa (iho kiittää ja sekaihossa epäpuhtauksia ei ole niin paljon) ja paljon hiustököttejä käyttävän kannattaa käyttää syväpuhdistavaa shampoota vähintään kerran viikossa (normaali shampoo ei kuitenkaan pese niitä kunnolla pois, jonka vuoksi hiustenväri menettää kiiltoaan).

    Itse yritän myös aina muistaa, että iho reagoi nopeasti kaikkeen sitä huonontavaan, mutta erittäin hitaasti kaikkeen sitä parantavaan.

    VastaaPoista
  17. Kaksoispuhdistus! Ihon pelastus. :) Eli ensin meikki poistetaan öljyisellä puhdistustuotteella ja sen jälkeen iho puhdistetaan emulsiolla/vaahdolla/geelillä/millä haluaa.

    VastaaPoista
  18. Paras ihonhoitovinkki, joka toimii ihan jokaisella naispuolisella henkilöllä: Syö e-pilleireitä, saat niistä naishormonia, joka tappaa kaikki finnit yms. ja juo paljon vettä!
    Mulla ei ainakaan tähän asti ole mitkään kosmetologit taikka muut kotihoidot auttaneet läheskään yhtä paljon (tai ollenkaan) kuin pillerit ja vesi. Toisaalta pillerit aiheuttaa selluliittia joka on kyllä satakertaa ärsyttävämpää kuin finnit, sitä ei voi puristaa pois. :( Juokaa siis ihmiset vettä!!! :D

    VastaaPoista
  19. Mitäköhän minä keksisin vinkiks..
    No minun elämää ainakin helpotti kun nuorena(ehkä 14v.)aloin käyttää luomivärin alla pohjustusta. Ei siis pelkkää meikkivoidetta+puuteria vaan ihan oikeaa pohjustustuotetta.Ei koskaan nimittäin tarvitse pelätä että silmämeikki on kasaantunut luomelle inhottavaksi kököksi :)

    Hiusten hoitoon on pakko mainita sähköisen tukan pelastaja: XZ Suklaa & Vanilja hoitosuihke. Voin rehellisesti sanoa että tätä kun suihkutti hiuksiin aamulla niin ei varmasti ollut sähköiset hiukset koko päivänä(nimenomaan talvella). Ja se on minun pitkille hiuksille suoranainen ihme! :)

    Luen blogia tällä samalla nickillä ja e-mailini on riia.purhonen@luukku.com

    VastaaPoista
  20. Olen blogisi lukija ja tässä vinkkini:

    Puhdista kasvot aamuin illoin, ainakin illoin että iho saa hengittää yön aikana.

    Jos omistat kapeat kasvot, laita poskipunaa ohimoille, ja levitä naaman keskiosaan päin, se lieventää kasvojen kapoisuutta mutta jos sinulla on pyöreät / leveät kasvot, levitä keskinaamasta ohimoille päin (tai toisinpäin)

    Ja sitten vielä:
    Kosteuta kasvot kosteusvoiteella ennen meikin tekemistä.

    e-mailini on: mirka-@suomi24.fi ja olen lukija samalla nickillä :)

    VastaaPoista
  21. Ihanan täyteläiset huulet saa kun hieroo sokeripalalla huulia hetken ja sen jälkeen levittää silmänympärysgeeliä niihin ikään kuin naamioksi :) Anna vaikuttaa noin 5 minuuttia ja pyyhi geeli pois. Huulet ovat kauniit ja täyteläiset.

    Sähköpostini löytyy blogistani ja laitan tästä vinkkauksen omaa sinne myös :)

    VastaaPoista
  22. Minulle paras vinkki on ollut co-pesu, eli hiusten pesu pelkällä hoitoaineella. Olen kokonaan luopunut nestemäisten shampoiden käytöstä, käytän enää vain kiinteitä shampoopaloja ja välillä noita hoitoainepesuja eivätkä hiukset ole koskaan olleet näin hyvässä kunnossa kuin nyt!

    Olen blogisi lukija tällä samalla nimimerkillä. :)

    VastaaPoista
  23. Kun lakkaat kynsiäsi, ja alat ravistamaan pulloa: ÄLÄ RAVISTA! Vaan laita pullo korkki alaspäin kämmeniesi väliin ja rullaa sitä siinä. Näin lakka pysyy paremmassa kunnossa, eikä kuivu niin nopeasti! Myös joka lakkauksen jälkeen muista putsata kynsilakkapullon suu, jotta se menee helposti kiinni ja pysyy tiiviinä! Näin siis lakkasi säilyvät pidempään.

    - Sähköposti osoitteen laittaisin vasta kun tiedän voittavani, jottei joudu vääriin käsiin.
    Toivottavasti tämä ei vaikuta arvontaan :)

    PS. Ilmoitan tästä blogissani
    PPS. Viimetingassa ilmoittauduttu ;)

    VastaaPoista
  24. Heipsan kaikki ihanaiset! Nyt on minun kelloni sen verran, että arvonta-aika on päättynyt ja seuraa siis arvonta...

    ps. Tarzan, ei mitään hätää, olet ihan samalla tavalla mukana kuin muutkin :)

    Onnea kaikille! Teen kohta postauksen, jossa paljastan voittajan :)

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!