lauantai 13. helmikuuta 2010

Ystävänpäivälahja

Juuri, kun olin vaipumassa masennukseen siitä hyvästä, että kaikki ihanat paketit saapuivat eikä uusia ole tiedossa, sain vielä yhden yllärin. Tai no, ei se nyt varsinaisesti ollut yllätys, mutta olin jo ehtinyt unohtaa sen. Ystävänpäivän kunniaksi L'Oréal Paris houkutteli Facebookissa sivuilleen lisää faneja lahjomalla. Jokainen tyttö (ensimmäiset 1000), joka värvää sivuille myös miehen faniksi, saa lahjan. Ja luonnollisesti myös värvätty mies saa itselleen palkkion värvätyksi tulemisesta. Miehen lahja on  Men Expert Hydra Sensitive -kosteusvoide ja naisen lahja Extra-Volume Collagene -ripsiväri.

Postilaatikosta tämä ihanuus siis löytyi eilen, perjantaina, juuri sopivasti huomiseksi ystävänpäiväksi. Minullahan tämä ripsari on jo, mutten sitä hirveästi käytä, sillä vesiliukoisena se suoristaa taivutukseni aika pian. Se on ollut mukana laukussani hätäripsarina, mutta on tosin jo monen kuukauden ikäisenä parhaat päivänsä nähnyt, ja joutaisikin jo roskiin. Itse ripsari on kuitenkin aika hyvä, se tuuheuttaa ja pidentää, ja siinä on todella intensiivinen väri. Jollekin, jolla on luonnostaan taipuisat ripset, se olisi varmasti oikein passeli.

Siispä pidän tämän uuden ripsarin täysin avaamattomana ja koskemattomana. Ajattelin siirtää tämän ihanan L'Oréal Paris'n lahjan arvontalaatikkoon, johon keräilen kaikkea sellaista, jota jonakin päivänä voin laittaa eteenpäin arvonnan avulla. Minusta olisi nimittäin aika itsekästä pitää itselläni jotain sellaista, joka jäisi käyttämättä/jota käyttäisin vain silloin tällöin ja antaisin sen kuivua meikkilaatikkooni/sellaista, jota omistan kaksin kappalein.

Olen miettinyt, mikä voisi olla sellainen mittari, jonka saavutettuani voisin pykätä arvonnan pystyyn. Luulen, että se liittyisi jotenkin lukijamääriin (jotka muuten ovat viimeisen parin viikon aikana huimasti lisääntyneet, vaikka edelleen on tietenkin parantamisen varaa), koska toivoisin, että mahdollisimman moni löytäisi blogini. Ehkäpä siis sitten, kun 50 ihanan ihmisen profiilikuvat komeilevat tuossa lukijoissa, voisin heidän kesken arpoa jotain kivaa - mukaan lukien tämän ripsivärin. Toivon, että tavoitteeni saavutetaan mahdollisimman pian, sillä vaikka en tuota ripsaria aio avata, en tiedä kauanko ne säilyvät avaamattominakaan.

2 kommenttia:

 1. eiköhän se säily ihan hyvin avaamattomana,
  minäkin ostin tuon mutta pakko sanoa että lash architect on parempi! koska tuo irtoaa niin pieninä muruina ettei edes huomaa ennen kuin menee silmään :/
  harja on kyllä hyvä

  VastaaPoista
 2. Niin, eiköhän se säily. Laatikossa odottaa niin montaa avaamatonta ripsaria, että olisi henkilökohtainen katastrofi, jos ne ei säilyisi :)

  Mä en ole huomannut, että tuo Collagene-ripsari irtoaisi muruina, mutta tosiaan aika vähän sitä käytän, kun se on vesiliukoinen.

  Aika jännä, miten ripsarit on kyllä sellaisia, että mielipiteet vaihtelee tosi paljon. Mikä sopii toiselle, ei sovi toiselle...

  En ole tuota Lash Architectia kokeillutkaan. Ehkä sitten joskus parin vuoden päästä, kun kaikki omat ripsarit on käytetty :)

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!