maanantai 21. joulukuuta 2009

Hentoa punaa ja noitamaista lakkaa

Olen haaveillut tästä L'Oréal Paris'n poskipunasta jo jonkin aikaa. Tämä on vain niin söötti! Hennon vaaleanpunainen sävy Sandalwood Pink ei ole pigmenttejä pullollaan, mutta peittäviä punia minulla jo onkin. Tällainen läpikuultavan vaaleanpunainen poskipuna sopii eri tarkoituksiin kuin hurjan määrän pigmenttejä sisältävä. Luonnollisesti hentoa punaa etsivälle tämä on omiaan, mutta esimerkiksi aurinkopuuterin häivyttämiseen tämä sopisi myös. Aurinkopuuterin raja ei silloin näy niin selvästi, ja posket saavat iloisena plussana tervettä punaa.


Pidän tämän poskipunan hauskasta ja näppärästä pakkauksesta, jonka kruunaa palapelikuviointi punan keskellä.
Poskipunanapin alla piilottelee pieni, kätevä suti, joka istuu käteen loistavasti...

...ja rasiasta löytyy myös pieni peili, jonka näppärä sijoittelu poskipunan alle estää peilin sotkeutumisen, kunhan vain suti pidetään puhtaana. Jes, I like it!

Hennon punan seuraksi ei välttämättä tarvitse valita saman sävymaailman kynsilakkaa. Avonin osuvasti nimetty Wicked-sävyinen lakka tuo lookiin särmää. Tämä sävy on kynsilakkapullossa aivan ihanan hypnotisoiva, mutta kynsissä väri ei toistu aivan samanlaisena. Kuten kuvasta näkyy, kynnet näyttävät mustanruskeilta ja luonnossa vielä selvemmin puhtaan ruskeilta. Ainoastaan, jos katselee tosi tarkkaan ja läheltä, saattaa erottaa lakan todellisen värin.

Sävy shiftaa pullossa enemmän kuin lopputulos antaa ymmärtää...

...nimittäin näin. Luonnonvalossa valokuvakin näyttää todelliset värisävyt. Musta lakka shiftaa niin makeasti punaiseen, että pullon nähtyäni luulin tämän olevan ainoa lakka minulle enää koskaan. Koska lopputulos ei näin ekalla kerralla ollut kuitenkaan ihan odotettu, niin kaipa sitä vielä voisi kokeilla muitakin lakkoja :) Laitoin lakkaa pari kerrosta, jolloin lopputuloksesta luonnollisesti tuli aika tumma. Ehkäpä ensi kerralla yritän tyytyä yhteen kerrokseen ja katsoa sitten, miltä näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!