perjantai 23. lokakuuta 2009

Mahtava Maybelline


Mä en kestä! Miten voi olla niin, että kaikki Maybellinen meikkivoiteet ovat niin ylivoimaisia muihin kokeilemiini verrattuna (jopa Blascoon!)... Noh, Anttilassahan siis oli alennusmyynnit ja mukaan tarttui Maybellinen Dream Matte Mousse -meikkivoide(vaahto) ja Dream Mat Powder -puuteri, kun ne kerran sai yhteishintaan 15 e.

Ja tämä Dream Matte Moussehan siis on ihan "moussea", ja siksi olin tosi epäileväinen, vaikka olenkin kuullut tästä pelkkiä kehuja. Mutta kun sormilla tätä kasvoille laitoin, niin se muuttui ihanan pehmeäksi ja ennen kaikkea peittäväksi meikkipohjaksi. Siis todella peittäväksi. Peitti jopa suuret ihohuokoset. En uskalla ottaa kuvaa, ettei kukaan tunnista, mutta trust me, peittävyys on ihan ykköskamaa. Suosittelen :)

Dream Mat Powder puolestaan on aika kätsy puuteri. Pakkauksesta löytyy peili, mikä monista nykyajan puutereista suureksi harmikseni puuttuu. Lisäksi puuteri itsessään on hyvää. Eipä juuri tarvinnut päivän mittaan lisäillä. En vaan keksi, mikä Maybellinen meikkipohjatuotteissa on niin ylivertaista... Mutta niin on. Tätäkin tuotetta suosittelen :)

Muoks. Tuo Dream Matte Mousse muuten näyttää paljon tummemmalta purkissa kuin iholla. Eli kannattaa kaupassa testata kunnolla.

2 kommenttia:

  1. Hei. Voitko kertoa miten hyvin tuo Dream Matte Mousse levittyy iholle? Ei kai se ole niin tönkköä ja nopeasti kuivuvaa, ettei sitä ehdi kunnolla levittämään kun jo rajat ovat näkyvissä?

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Siis levittyy todella hyvin. Ei todellakaan ole tönkköä eikä kuivu nopeasti. Koostumus on todella ohut ja levittyy sulavasti, eikä siis todellakaan ole mitään huolta siitä, että ehtisi kuivahtaa!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!