tiistai 16. helmikuuta 2010

Iloiset varpaat

Olen jo jonkin aikaa käyttänyt CND:n Cucumber Heel Therapy -jalkavoidetta, vaikka en ole siitä blogissani huudellutkaan. Alun perin kaivoin tämän nimittäin kaapistani vain pikaiseen kokeiluun, mutta päädyinkin käyttämään koko purkin loppuun.


Voide tuoksui  nimensä mukaisesti raikkaalta kurkulta, mutta tuoksu ei kyllä kauaa miellyttänyt. Voide oli todellista junkkia, eli todella kiinteää mössöä, joka tuntui iholla viileältä. Käytin voidetta ensin ihan väärin. Länttäsin sitä jaloilleni isoksi kasaksi ja sujautin puuvillasukat päälle yöksi. Aamulla ihmettelin, kun mitään ei tapahtunut. Tätä jatkui jonkin aikaa, kunnes tajusin, että voide on oikeasti niin "kovaa", ettei se luultavasti imeydy kunnolla ihoon, jos sitä ei hiero siihen kunnolla.

 

Siispä kokeilin uutta taktiikkaa. Hieroin rasvaa jonkin aikaa iholle, ja jätin sen sitten hautumaan puuvillasukkieni alle. Ja johan rupesi toimimaan! Käytin tätä muutaman kerran viikossa, muutaman viikon ajan, ja jalkani ovat pehmentyneet huomattavasti entisestä. Mutta parasta tässä on se, että ihmeteltyäni jonkin aikaa, miksi kuivat käteni pehmentyivät yhtäkkiä huomattavasti, tajusin sen: CND auttoi käsiänikin! Joka ilta rasvattuani jalkani jäi käsiini tätä voidetta vielä aikamoinen määrä. Sen ällöpirtsakka haju ällötti hiukan, mutta ikinä en muistanut varata yöpöydälle paperia tai pyyhettä, että olisin voinut kuivata käteni. Lisäksi rasvaa jäi aina kynsienkin alle. Joka kerta päädyinkin sitten hieromaan voiteen käsiini enkä näin ollen viitsinyt rasvaisiin käsiin enää lisätä mitään normaaleja käsivoiteita. Ja olipa hyvä päätös! Yleensä pakkasesta kärsivät käteni ovat nyt ihanan siloiset ja pehmeät, täysin epänormaali olotila tällaiselle vuodenajalle. Ihanaa!

Tätä ennen minulla oli pieni tauko jalkavoiteen käytöstä, sillä Oriflamen rasva oli unohtunut jostain syystä laatikkoon. Suosittelen CND:n voidetta ehdottomasti, ja mietinkin jopa, vaihtaisinko tämän alalaidan suosikkeihini Oriflamen tilalle. Päätin kuitenkin testata Oriflamea vielä tuubin loppuun ennen kuin teen radikaaleja päätöksiä. Otan siksi ajaksi kuitenkin Oriflamen tuolta alhaalta pois. Oriflamen loputtua laitan jomman kumman tuonne suosikkeihini.

Sain jokin aika sitten hirveän kasan ilmaisia näytteitä Iloiset varpaat -jalkavoiteesta sekä Iloiset varpaat -halkeamavoiteesta. Nämä päätin käyttää hyödykseni, ja sain luvan tehdä miehelleni jalkahoidon. Ja voin kertoa, että se tuli tarpeeseen! Puuha oli raskas, mutta oli se sen arvoista. Seuraavana päivänä miehen jalat olivat kuin uudet.Liotin miehen jalat lämpimässä vedessä, käytin appelsiinipuutikkua kaikilla mahdollisilla tavoilla, leikkasin ja viilasin kynnet, ja rasvasin näillä rasvoilla. Pehmentävää jalkavoidetta laitoin ei-niin-kärsineille varpaille ja päkiöille, ja halkeamavoidetta kantapäille. Molemmat voiteet tuoksuivat mandariinille ja olivat oikein iloisia tuttavuuksia. Erityisesti tuo halkeamavoide oli todella tehokas. Ja sitähän voi oikeasti käyttää kuivalle iholle, oli se iho sitten jaloissa tai käsissä. Omatkin kädet kiittivät urakan jälkeen, kun hieroin ylijäämät tarkasti omiin kätösiini.

Ja jos joku nyt ihmettelee mieheni epämiehekästä käytöstä, niin voin paljastaa syyn tähän epänormaaliin käytökseen: mieheni sai koko hoidon ajan pelata Playstation 3 -pelejänsä, joten hänelle oli ihan sama, vaikka jotain hänen jaloissaan hääräsinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!