perjantai 5. helmikuuta 2010

Fiberwigin ensipuraisu


Japanin myydyimmäksi maskaraksi itseään mainostava Fiberwig kehuu myös saavansa ripset näyttämään yhtä muhkeilta kuin tekoripset. Nimenomaan pituutta lupaava Fiberwig on kiehtonut minua jo pitkään, vaikka en aina ripsiväriltä vaadikaan pidentäviä ominaisuuksia.Kickseissä myytävän Fiberwigin harja näytti lupaavalta ja tehokkaalta.


Olen todella surkea ottamaan kuvia naamastani. Siis todella surkea. Antavatko kaikki muut bloggaajat asuinkumppaniensa ottaa kasvokuvat, sillä ripsieni pituudesta tuskin saa tarkkaa kuvaa tuosta meikittömästä otoksesta. (Miten esimerkiksi Virve osaa ottaa niin hienoja kuvia?)

Joka tapauksessa voin kertoa, että ripseni ovat luonnostaan keskipituiset, piikkisuorat ja kohtalaisen tuuheat.

Fiberwigin jälkeen ripseni eivät näyttäneet kovin tuuheilta, mutta ne olivat superpitkät ja erotellut.


Kuitenkaan kuvista pituuseroa tuskin huomaa. Syy siihen, miksen ottanu kuvaa silmät auki on se... Tai no, kyllä otin, mutta syy siihen, miksen julkaissut niitä kaikkia on seuraava:

Taipumattomat ripseni eivät kestä vesiliukoisia ripsivärejä, joten kauniit taivutukseni suoristuivat jo ennen kuin ehdin ottaa kuvaa ripsistäni.

En tiedä, mikä järki oli kertoa ensikokeiluistani Fiberwigin kanssa, sillä aion kuitenkin testata tätä vielä eri variaatioin. Ensimmäisenä kokeilen tätä vedenkestävän ripsarin päälle. Vedenkestävä ripsari toivottavasti lukitsee taivutuksen, jonka jälkeen Fiberwig saa tehdä loput.

Mutta siis pidentävä vaikutus tällä ripsarilla ainakin on. Se on ihan varma. Tuntui, että sen viiden sekunnin ajan, jonka ripseni pysyivät kaartuneina, ne näyttivät hyvin erotelluilta, mutta eivät ehkä yhtä tuuheilta kuin ilman ripsaria tai muiden kokeilemieni ripsivärien kanssa. Itselleni tärkeintä ripsieni ulkonäössä on kuitenkin se, että karvat ovat kauniin erotellut, pitkät ja taivutetut. Tuuheus on toissijaista aika usein.

Ja toisin kuin moni muu, itse tykkään kovasti ns. hämähäkkiripsistä, joita tosin omissa silmissäni harvoin nähdään. En nyt kuitenkaan sellaisista hämisripsistä (a.k.a pissisripset), joissa efekti on luotu lotraamalla ripsaria senttilitroittain, ja lopputulos on rivi klimppintyneitä karvoja. Enemmänkin pidän sellaisista ripsistä, joissa vaikutelma ei ehkä ole kovin luonnollinen, mutta silti tulos on erotellun kaunis, tekoripsimäinen ja viuhkamainen sekä tietenkin supertaivutettu.

Omat ripseni siis pysyvät taivutettuina vedenkestävän ripsarin kanssa ja that's it. Vedenkestävyys on siis se ominaisuus nro 1, jota ripsariltani vaadin. Jo silloin ripseni näyttävät ihan hyviltä, sillä pituutta niistä löytyy sen verran, että taivutettuina ne erottuvat ihan nätisti muusta silmämeikistä. Toinen asia, jota toivon ripsiväriltä on erottelukyky. Pituus ja tuuheus ovat sitten lisäplussia.

Yhteenvetona sanoisin tässä vaiheessa, että jos Fiberwig olisi vedenkestävä, niin se olisi täydellinen. Siispä aion kokeilla vielä vedenkestävä ripsari + Fiberwig -yhdistelmää, ja kerron sitten helpottuiko tilanne.

Tässä vaiheessa voin kuitenkin suositella tätä Kicksin avaintuotetta sellaisille simmukoille, joita komistavat luonnostaan taipuisat ja tuuheat ripset, jotka kaipaavat vain sitä lisäpituutta.

Huom. Tsekkaa uusimmat huomiot täältä.

1 kommentti:

  1. Hmm... Mikäköhän järki oli laittaa postaukseen enne ja jälkeen -kuvat ERI silmistä? :D

    No, ovat ne ripset samanpituiset kummassakin silmässä...

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!