tiistai 17. marraskuuta 2009

Gosh-kokoelma


Kun nyt kerran olen Goshin meikkejä kehunut esimerkiksi täällä, täällä ja täällä, voisi olla kohtuullista, että todistan intohimoni näitä meikkejä kohtaan. Siksi ajattelin esitellä Gosh-kokoelmani. Ei se vielä niin iso ole kuin toivoisin, mutta uskon vakaasti, että kokoelmani kasvaa vähän kerrallaan vielä paljonkin.Minimaalinen Gosh-kynsilakkakokoelmani saisi kasvaa ja pian. Pidän näistä lakoista todella paljon, ja varsinkin ylärivin metallisävyt säväyttävät minua suuresti. Alarivin valkoinen on aluslakka ja tuo toinen ihan perus lila mattalakka, jonka olenkin esitellyt jo täällä.

Kasvoihin liittyvät tuotteeni ovat meikkipohjan alustukseen tarkoitettu Velvet Touch Foundation Primer, jota en suuremmin ole vielä testaillut, mutta taidanpa ottaakin sen taas käyttöön, jotta voin kertoa, toimiiko se ihollani.

Goshin poskipuna, sävy 50 Pink Pie, puolestaan on tullut testattua useampaankin otteeseen. Minulla on aika monta poskipunaa, joista laitan aamuisin aina sitä, mikä sattuu käteen osumaan. Aika usein kädet osuvat tähän, sillä tässä punassa on paljon pigmenttejä, joten pieni sipaisu riittää.

Goshin luomivärit ovat sitten suuresti testattuja ja valtavasti rakastettuja, mutta yksi avaamatonkin pakkaus sieltä löytyy joukosta. Valikoimastani löytyy niin yksittäisiä luomivärejä kuin trioja ja 4 sävyn kauniita palettejakin. Kaikista tykkään valtavasti, mutta kaikilla on oma tarkoituksensa meikissäni. Nuo yksittäisethän ovat siitä kivoja, että niillä saa todella peittävän lopputuloksen kostealla siveltimellä. Trioissa ja 4 sävyn paleteissa olevat värit omaavat myös paljon pigmenttejä, varsinkin tummimmat sävyt. Tuo vasemman puolen 4 värin paletti, jossa on ylärivissä vaaleaa ja tumma lilaa, alarivissä keltainen ja kupari on lilan meikin avainosassa. Goshin lilojen puikkoluomivärien jälkeen kun laittaa noita liloja sävjä, tulos on kestävä, superpeittävä ja kaikin puolin mahtava. (Ja kyllä, minulla on aika monta puuterimaista luomiväriä, jotka sopivat Goshin puikkojen päälle ja lopputulos on superihQihana.... Mutta aina ei vain halua kokeilla samoja yhdistelmiä..)

Muihin silmämeikkeihin kuuluvatkin siis juuri mainitsemani puikkoluomivärit, pieni valikoima silmämeikkikyniä sekä nestemäisiä rajauksia, joista minulla on superihana hopeanvaalea sävy sekä paljon käytetty lila. Lisäksi minulla on 3 eri glitterrajausta, joita en ole ehtinyt vielä testailemaan.


Ja vielä iki-ihanat kiiltoni. Aivan ykköset ovat Light'n Shine -kiillot, mutta ihan mahtavia ovat myöskin nuo tuubimaiset On Stage -kiillot, joita minulla siis on samaa sävyä (sävy 107) 2 kappaletta, koska se on niin täydellinen sävy. Sekä lisäksi tuo uusin hankintani, jota en ole vielä kokeillut, mutta joka näyttäisi olevan sävyltään aika lailla noiden On Stage -kiiltojen kaltainen, mutta hieman enempi shimmerimpi. Ja tietty sitä on sitten helpompi levittää kuin noita tuubeja. Applikaattorilla kun levittyy mielestäni tasaisemmin. Nuo On Stage -kiillot muuten tuoksuvat todella herkullisilta, vähän purukumilta.

Unohdin kokonaan, että minulta löytyy vielä tällainenkin tuote. En tosin tätä ole kokeillut, mutta Goshin tuntien laatua on luvassa.

Eli Effect Powder on kyseessä, ja sen, etten ole tätä juuri käyttänyt, syy on ihan vain siinä, että vaaleanpunainen kauteni elää horroskauttaan. Syksyllä kun on kiva käyttää vahvempia värejä. Mutta siis vähän Macin Pigment Colour Powderin kaltainen tuote. Jauhemaista tuotetta voi käyttää kuivana tai kosteana (jes!) luomivärinä tai vaikka sirotella kynsilakkaan. Tämä sopii myös esim. dekoltee-alueelle hehkua tuomaan. Värisävyjä löytyy kauppojen hyllyiltä useita.

Onko joku muu ihastunut Gosheihin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!