lauantai 16. tammikuuta 2010

Laukkuni kosmetiikkasisältö

Varoitus! Tämä postaus sisältää huomattavan paljon linkityksiä edellisiin postauksiin...


Siinä se koko komeudessaan. Arkikäytössä kulkevan laukkuni kosmetiikkatuotteet. Naisille tyypillisesti huulikiiltoja on muutama ylimääräinenkin, niitä kun tulee heiteltyä laukkuun aina silloin tällöin. Ehkä jos olisi pienempi laukku, niin näitä tuotteita ei kerääntyisi niin kovin.

Eli tattadaa - 11 kiiltoa on lopullisten laskujeni tulos. Olisi voinut olla enemmänkin, joten en häpeile yhtään. Eli vasemmalta oikealle: MSCHICin i-h-a-n-a pinkki kiilto, pari shimmeristä Natural Codea (pidän enempi näistä shimmerisistä, vaikka omistan pari shimmeritöntäkin), 4 Goshin Light'n Shinea, Goshin tuubikiilto ja Goshin peruskiilto applikaattorilla. Lisäksi noiden päällä lojuvat ihanat kiiltopytyt, MSCHICin ja Make Up Storen.

Silmämeikit: ripsari, kulmakynä ja pari rajauskynää (Natural Code ja Clarins), joista toinen on tietty turha. Yksikin riittäisi.


Kasvoimeikeistä löytyy Lumenen kivipuuteri, Sothysin aurinkopuuteri, Bourjoisin poskipuna (Sothysin ja Bourjoisin vaihdankin Lorkun duoon, niin saan tilaa), Joe Blascon valoväri ja meikkivoide, Maybellinen peitepuikko sekä ei meikki, mutta kuitenkin: Elizabeth Ardenin 8 Hour Cream.


Ja laukkukokoelman kruunaa miniversio Miss Sixtyn hajuvedestä, joka on oikeasti todella herkullisen tuoksuinen. Yksi suosikeistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!