maanantai 30. marraskuuta 2009

Kauniit kulmat

Kulmat ovat kasvojen kehys. Oikeasti. Huoliteltujen ja ei-huoliteltujen kulmien ero on todella selkeä. Kauniit kulmat vievät huomiota pois kaikesta muusta. Meikkipohjan lisäksi kulmien värjäys on ainut ihan must-must-juttuni. Siis sellainen, joka on oikeasti pakko tehdä tai päivä on pilalla. Nypin kulmia melkein joka ilta, ja masennun, jos teen sen väärin ja kulmien muoto menee pilalle. Kulmien väritys ei kuitenkaan onnistu ihan millä tahansa. Vaalean tukkani kanssa saan olla aika tarkka siitä, etten väritä kulmiani liian tummiksi. Itse asiassa epäilen nytkin, että pidän kulmiani liian tummina, mutta olen jo niin tottunut oikean hiusvärini sävyisiin kulmiini, etten osaa varmaan enää edes katsoa kulmiani "sillä tavalla". No, joka tapauksessa olen pinttynyt tapoihini ja minulla on muutama kulmatuote, joiden välillä arvon aamuisin, mitä niistä käytän.
Ensinnäkin ihan ihka ensimmäinen kulmatuotteni oli Make Up Storen triopaletti, ja täytyy kyllä sanoa, että tähän astisista tuotteista se on ollut paras. Siinä on pari harmaanruskeaa väriä ja musta, jota luonnollisesti ei ole tullut käytettyä. Mutta tässä on kivaa se, että tuon mustan voi käyttää sitten luomivärinä. (Voi muitakin sävyjä kyllä...) Ja nuo kaksi ruskeaa sävyä ovat juuri passelit suomalaisten väritykseen. Aloitin ihan vaalealla värillä, mutta kun se loppui, vaihdoin tummempaan ruskeaan. Olisin ehkä voinut vain sekoitella niitä keskenään. Mutta kaikin puolin mahtava tuote, jonka toivon pian ostavani taas... Tähän mennessä olen kaksi näitä jo käyttänyt.

Nyt ehkä eniten käytössä on MSCHICin kulmakarvaväri, joka on myös ihan loistava. En keksi mitään huonoa puolta tästä. Levittyy hyvin ja tuo väriä juuri sopivasti. Hyvä väri minulle, vaikka sen ihan summamutikassa tilasinkin.

Minulla on myös MSCHIC by Seppälän kaksisävyinen kulmakarvaväri, ja tämäkin on aika jees. MSCHIC by Seppälän laatu on ehkä ollut aika epätasaista, mutta tässä on yksi tuote, josta oikeasti tykkään. Ei valittamista.


Ja näitä kaikkia kulmakarvavärejä levitän tietysti ihanalla vinopäisellä siveltimelläni.Sitten vielä yksi uusi tuttavuus. Clarinsin kulmakynä muutti käsitystäni kulmakynistä kertaheitolla. Olen aina ajatellut, että kulmakynällä piirtäessä kulmista tulee kovat, tönköt ja muutenkin luonnottomat, mutta Clarins on aivan jollain toisella tasolla. Kynä levittyy pehmeästi ja hyvin ja väristä tulee luonnollista jälkeä. Lisäksi toisessa päässä on harja, jolla saa karvat ojennukseen. Hyvä kiireaamun kynä, sillä tällä saa kulmat huomattavasti nopeampaa kuntoon kuin puuterimaisella värillä.

Mutta puuterimaiset värithän ovat tietenkin riittoisampia kuin kynät, joita joutuu terottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!