lauantai 9. tammikuuta 2010

Kätevä matkaseuralainen

L'Oréal Paris'n Glam Bronze -duo on mahtava paketti. Aurinkopuuterin ja poskipunan sisältävä söpöliini ei alunperin vakuuttanut minua ulkonäöllään. Vaikka se näyttikin houkuttelevalta, en voinut karistaa tunnetta siitä, ettei tällaiset monipuoliset yhdistelmät voi toimia. Luulin niin Yves Rocherin luomiväri+valopuuteripaletin kohdalla ja luulin niin saadessani tämän. Olin varma, ettei tässä olisi pigmenttejä tarpeeksi.

Jälleen kerran olin väärässä. Aurinkopuuterissa on juuri sopiva määrä pigmenttejä, ja sillä saa oikein mainiosti päivettyneen ilmeen tai vain kivat varjostukset poskiluun alle.

Myös poskipuna on ihana, ja sillä on kiva häivytellä aurinkopuuterin rajat. Myös väri on ihanan raikas. Omistamani duo on blondeille tarkoitettu sävy, mutta näitähän tehtiin myös bruneteille. Jälkimmäisissä oli luonnollisesti tummemmat sävyt. En kyllä tiedä, myydäänkö näitä duoja enää.
Poskipunasta sen verran, että väri on niin vaalea kuitenkin, että jos sattuu olemaan yhtään normaalia tummempi pohja, niin tuolla blondisävyllä on vaikea saada näkyvää jälkeä.


Ja niin kuin Lorkun ihanassa palapelikuvioidussa poskipunassa, myös tästä paketista löytyy piilotettu peili ja sivellin. Näillähän ei kotikäytössä tee yhtikäs mitään, mutta jos haluaa laukussa kantaa, niin sittenhän peili ja sivellin tulevat tarpeeseen. Ja ehkäpä juuri tämä sitten onkin sopiva laukussa kannettavaksi. Käteväähän se on, jos voi kantaa aurinkopuuteria ja poskipunaa samassa pakkauksessa. Taidankin heivata Sothysin aurinkoputskun ja pari poskaria meikkipussukasta takaisin vessan laatikkoon. Tästä tulee uusi matkakumppanini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!