perjantai 30. lokakuuta 2009

Pusuhuulet huomataan...

Hehkutin aiemmin Goshin huulikiiltoa, joka on koostumuksensa ja pakkauksensa vuoksi ehdoton lempparini. Kuitenkin, koska olen huulikiiltoaddikti ja sen tunnustan, omistan myös muita paikkansa sydämessäni (ja huulillani) vakiinnuttaneita ihanuuksia. Kuvat kiilloista käytössä eivät tässä postauksessa ole järin onnistuneita, mutta ainakin niistä käy ilmi suosimieni kiiltojen luonnollinen kiilto.

Täysin ex tempore tilasin joskus aikojen alussa Mschiciltä tuotteita, joiden joukossa päätin tilata itselleni uuden huulikiillon, nimittäin Lip Gel -kiillon sävyssä Angelina (vaikka kuulunkin Team Jenniferiin ;) ). Tämähän on ihan huippu. Koostumus on todella tahmainen (eli kiiltävä), mutta silti aika pehmeä. Kiiltää ihan pirusti ja pysyy hyvin huulilla, what's not to like? Ainoa miinus pakkauksesta, sillä vihaan tahmata sormiani enkä nyt todellakaan kanna huulisivellintä mukanani. Toisaalta on kiva töpötellä tätä sormin, sillä tuloksesta tulee luonnollinen ja kevyt, eikä kiiltoa tule laitettua liikaa. Mutta jo pieni määrä tuo kivaa hohdetta. Ja tämä sävy on siitä hyvä, että sopii minkä tahansa meikin kanssa. Suosittelen :)Lumenen Natural Codea (kynsissä edelleen Cool Cat) jo hehkutinkin, ja sarjasta löytyykin kaikkea kivaa. Muun muassa huulikiiltoja. Kyseinen vaaleanpunainen shimmerisävy on 6 Juicy Fruit, ja voi pojat, että se on kiva! Mistäs aloittaisin? No, ensinnäkin applikattori on loistava. Se myötäilee huulia kivasti, ja kiilto levittyy huulille eikä yhtään yli. Tuoksu on hyvä, tätä on oikeasti mukava laittaa huulille. Ja se koostumus: pehmeä, helposti levittyvä, kiiltävä, hohtava, ihana! Tämä on lempparini arkikiilloista. Goshia ja Mschiciä käytän lähinnä iltamenoissa, vaikka joskus ne eksyvät huuliini arjen pyörteissäkin, sillä muuten käyttötauot venyisivät liian pitkiksi ;)
Suosittelen :)

Loppuun vielä kynsilakan mattamuutos. Eli Lumenen Natural Coden lakan (20 Cool Cat) päälle sutaisin jo tutuksi tullutta Make Up Storen mattalakkaa.


Ihan jees, mutta huono kuva... Kuka haluaa ostaa vähän käytetyn kameran? :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!