keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kaapit tyhjenevät...

Nyt on todella hyvä putki päällä! Ja ei, en puhu sellaisesta putkesta, jonka päätyttyä olkkarin nurkkaan sijoitetussa jätesäkissä (jonka kylkeen joku yritteliäs on teipannut lapun, jossa lukee "tyhjät pullot") on pari tyhjää tölkkiä muiden tölkkien ja pullojen seilatessa lattialla (jätesäkin läheisyydessä) enemmän tai vähemmän tyhjinä.

Ei, puhun nyt "yllättäväntiheääntahtiinloppuvientuotteidenloppumisputkesta"! Äskettäin tyhjensin jo kylppärin hyllyä, ja nyt lähti lisää purnukoita roskiin.


Ensinnäkin kuvasin lempparisilmämeikinpoistoaineeni (hirveä sanahirviö) ennen sen viimeistä käyttökertaa. Lancômen Bi-Facilia ei ole voittanutta. Tämä on oikeastaan ainoa kosmetiikkatuote, johon suostun panostamaan kerta toisensa jälkeen enkä edes harkitse vaihtoa huokeampaan merkkiin. Onneksi kaapissa komeilee vielä puolitoista pullollista tätä superriittoisaa eliksiiriä.


Sitten sain vihdoin käytettyä Garnierin Fructis Double Care -hoitosuihkeen, jonka loppumisesta vihjailin jo täällä. Ei oikeastaan mitään lisättävää. Ihan kiva tuote, mutta en etsi mitään ihankivoja. Etsin sitäjokaonjusteikämelkeenparas. Tuskin ostaisin uudelleen, ellei olisi akuutti hätä. Vähän kuitenkin olen koukuttunut näihin hoitosuihkeisiin, jotka taltuttavat kuitenkin sähkoisyyttä, jos eivät muuta. Eli kyllä joku hoitosuihke pitää vastedeskin kaapista löytyä. Kaapissa onneksi odottelee vielä muun muassa saman sarjan hoitosuihke värjätyille hiuksille.Tämän loppumisesta en iloitse, sillä tätä minulla ei ole varalla. Nivean Natural Beauty -kuorintavoide on ihana! Vaikken nyt varsinaisesti ihoni ulkonäössä havaitse ihmeellisyyksiä, niin tämä tuntuu uskomattoman ihanalta, koostumus on mahtava ja tämä on lisäksi piristävä. Onneksi omaan sentäs erään toisen Nivean laadukkaan kuorintavoiteen.

Ja lopuksi minun oli heitettävä roskiin tämä kaksihaaraisia estävä Glissin latvahoito. Olin jo leikannut sen auki aikoja sitten, jotta saisin loput seerumit purkista ulos. Lopputulos oli se, että se haisi jo aivan kamalalle (sellaiselle silakan ja vanhan maidon sekoitukselle... yammiiii!!) enkä siis saanut kaikkia edes käytettyä, kun oli pakko heittää se roskiin haisemasta. Tämän käyttö jäi muutenkin todella vähälle, vaikka koostumus oli ihan kiva. Siloitti kivasti pörrölatvojen ulkomuotoa, vaikka varsinaisesta hoitavasta vaikutuksesta en voikaan mitään sanoa.

Että sellainen kurkistus roskapussini sisältöön tällä erää... Parempi kertoa nämä jutut avoimesti, niin vältyn roskisdyykkareilta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!