keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Loppuneita vartalonkosteuttajia


Lumene SPA -sarjan Kiinteyttävän vartaloemulsion hiljattain loputtua (Vihdoin! Oli aika riittoisaa.) siirryin saman sarjan Pehmentävän vartalovoin pariin.


Pari viikkoa ahkeraa käyttöä (kerran päivässä käytännössä vain sääriin) ja tulos on tämä. Loppu mikä loppu. No can do. Tämä voide oli yllättävän pehmeää, olen tottunut siihen, että vartalovoit ovat koostumukseltaan vähän kovempia, ja näin ollen myös riittoisia. No, tämä ei ainakaan ollut sitä. Minulla todellakin on outo tapa käyttää eri vartalorasvoja kroppani eri osiin, ja tämä voide sai luvan toimia säärieni kosteuttajina. Ihan muutaman kerran levitin tätä myös muualle.

Eli miinuspuolena huono riittoisuus. Plussana sitten kaikki muu. Kiva tuoksu, ihanan pehmeä koostumus, kosteuttava tunne... En kuitenkaan ostaisi enää, sillä ei ole mitään järkeä ostaa Lumenen hintaista tuotetta, kun se kestää vain pari hassua viikkoa. Vähemmänkin, jos kosteuttaa koko kroppaa. Jos tätä saisi megajättipurkissa, niin voisin harkita.

Toinen loppunut tuote on sitten puolestaan La Curen Kuolleen meren mineraaleja sisältävä kosteusvoide. Tämä voide on saanut toimia yläkroppani kosteuttajana. Olkapäät, yläselkä ja dekoltee ovat saaneet nauttia tämän melkein lääkevoiteelta tuntuvan rasvan tehoista. Tässä on mainio esimerkki purkin aiheuttamasta mielleyhtymästä. Sillä, let's face it, eihän tämä purnukka mikään tyylikäs, ylellinen, luksusmielikuvia aiheuttava taideteos ole. Sen sijaan se näyttää siltä, että se sisältää voidetta, josta oikeasti olisi hyötyä. Siksipä fiksaationi onkin ollut pehmentää ja ehkäistä yläkropan epäpuhtauksia. Ja täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin oikein kovasti tästä voiteesta. Sen tuoksukin aiheutti mielleyhtymiä siihen, että tämä oikeasti auttaa. (Vaikken tehosta olekaan ihan satavarma.) Ja voide oli kaiken lisäksi aika riittoisaa. Mutta kyllä 16 euroa kosteusvoiteesta on silti aika paljon, vaikka tämä ihoa pehmittikin mukavasti. Vartalovoiteeseen en kyllä ole valmis satsaamaan hirveästi. Mikähän siinä on, että kasvoihin sitä on valmis satsaamaan huomattavasti enempi kuin kroppaan?

Tämä ei ollut ainoa La Curen tuote, jota olen kokeillut. Aiemminhan olen kehunut saman merkin kuorintavoidetta, jota minulla vieläkin on hiukan ikävä... :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!