keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Pari uutta tulokasta

Pari uutta, mielenkiintoista kaveria olen saanut lisättyä alati kasvavaan kosmetiikkaperheeseeni. Toista olen jo kokeillut, ja toinen odottaa vielä ensikosketusta ihoni kanssa.

Tulokas 1: Hiustuoteperheen suosikkisetä
Fudgen Head Shine on kyllä täyttä rautaa. Tämä kiiltosuihke tekee kyllä sen, minkä lupaa - antaa nimittäin megakiiltoa. Tätä täytyy vain muistaa suihkuttaa tarpeeksi pitkän matkan päästä, jotta kiilto pääsee levittymään kutreihin tasaisesti. Mutta voi pojat, mitä muuta tästä nyt sanoisi.. Hauska ja helppokäyttöinen purkki, jolla saa ihanan kiillon hiuksiin ja, joka tuoksuu ihan hedelmäpurukumilta. Oikeasti, aivan ihana tuoksu. Melkein jo mietin, laittaisiko hajuvettä vai ei, kun omaan nenukkiin tuoksui jo vallan niiiin makialta, että!

Ja vaikka tämä tuo kiiltoa hiuksiin, niin ei tämä silti saa aikaiseksi mitään Malibu Barbien glitterlemmikkipuudeli -vaikutelmaa. Mitään näkyviä kiiltohippusia tukkaan ei siis tartu, vaan hiukset näyttävät mystisesti upean kiiltäviltä ilman mitään selviä merkkejä syystä.

Jos plussia jaettaisiin, antaisin +++++, joka siis on maksimi :)

Tulokas 2: Kosteusvoideperheen unelmavävy


Estée Lauderin Hydrationist ei ole vielä päässyt kosketuksiin ihoni kanssa, mutta odotan sitä hetkeä kuin koira luutaan. Kuivan ihon superkosteuttaja on juuri se, mitä kaapissa täytyy olla pahan päivän varalle. Uskon ja toivon niin paljon, että tämä kaveri hurmaa kaikki (lue: minut), että pelkään kokeilla tätä. Mitä jos ei kukaan tykkää siitä? (lue: Mitä jos se ei toimikaan?) Mitä, jos unelmavävy onkin narkkari Armanin puvussa? Suola sokerisirottimessa? Tai siis... tehoton voide ökypurkissa? I hope not... Enkä kyllä uskokaan. Kyllä tämä toimii. Raporttia tulossa testijakson jälkeen.

Oikeasti olen kasvattanut ihanaa kosmetiikkaperhettäni useammallakin sukulaisella, ja kovempaan tahtiin, kuin mihin Brangelinakaan* pystyisi, mutta ei vain ole tullut kerrottua kaikista. Lähinnä jo siksi, etten millään ehdi testailemaan kaikkia siinä tahdissa, kuin niitä tulee. Jotenkin mielekkäämpää kertoa uusista perheenjäsenistä vasta testirundin jälkeen... Hmm.. No, kyllä te tajusitte. Tietenkin joskus tulee sitten näitä ihania, perheen ja sydämen valloittavia tulokkaita, jotka täytyy esitellä heti. Lähinnä kyse on silloin juurikin näistä unelmavävyehdokkaista, joiden maine puhuu puolestaan. Mutta eihän sitä voi pelkkiin huhupuheisiin luottaa, täytyy ne koeajaa ensin.

*Ja Brangelinahan erosi, eikö? I sure hope so. Go, Team Jennifer, go! En ole lapsellinen, en...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!