sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Make Up Storen välineet prinsessalookiin!



Söpön vaaleanpunaisen suukkosuun saa monellakin eri kiillolla, mutta yksi uusista suosikeistani on Make Up Storen huulikiilto sävyssä Best. Tällä saa tuputettua huulille ihanan pinkin vivahteen. Väriä ei tule liikaa eikä liian vähän, vaan juuri sopivasti. Suosittelen :)






Best-huulikiillon kanssa sopii Lollipop-sävyinen huultenrajauskynä. En itse ota kantaa tähän, kun en oiken osaa rajauskyniä huulille käyttää. Hyvä koostumus tässä kuitenkin on, levittyy hyvin yms. Ja värisävy on oikeasti aika kiva. Suosittelen kokeilemaan, jos rajauskyniä käyttää. Ja, jos haluaa seurata Make Up Storen pinkkiä linjaa loppuun asti, Elina-sävyinen kynsilakka luo peittävän lakkapinnan vaaleasta sävystään huolimatta. Suosittelen :)


Jos huulet pitää hennon vaaleanpunaisina, voi silmiin laittaa hieman tummempaa väriä. Upean tummanlila luomiväri (sävy Dita) sisältää ihanan paljon pigmenttiä, ja sillä todella saa näyttävät silmät. Koko luomelle kannattaa levittää vaaleampaa väriä (esim. vaaleanpunaista tai vaaleanlilaa) ja laittaa Ditaa vain ulkonurkkiin, ettei lopputulos näyttää mustelmalta. Muista häivyttää kunnolla! Ja myös alaluomen ripsiraja kannattaa rajata huolella tällä värillä. Mielestäni tämä korostaa erityisesti vihreitä silmiä, joten vihreäsilmäiset kokeilkaa! Suosittelen :)






Jos haluaa viedä Make Up Storen prinsessalookin täydellisyyteen asti, on merkillä tarjottavana vielä söpöt, vaaleanpunaiset strassit, jotka näyttävät varmasti kivalta esim. silmän ulkonurkassa. Nämä lojuvat laatikossani, mutta en ole testaillut, joten jos joku on, niin mielipiteitä kehiin, kiitos!



Kuvat: Mak
e Up Store


Tämän ei ollut tarkoitus olla mikään Make Up Store -manifesti, mutta löydettyäni kyseiset tuotteet laatikostani halusin jakaa kokemukset muillekin :)

Laatikosta löytyi myös Make Up Storen mattalakka, mutta siitä ei varmasti ole järkeä kertoa enempiä, ennen kuin on mahdollisuus näyttää se kuvin.

Anteeksi alleviivatut lauseet, kone temppuilee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!