perjantai 15. tammikuuta 2010

Pikkupiru

Vaaleiden kynsien jälkeen oli aika kokeilla jotain räväkämpää. Lumene Natural Coden minilakan sävy 17 Little Devil oli juuri se, mitä kaipasinkin. Kuvat ovat tässä postauksessa valitettavan, sillä suuret kuvat eivät todellakaan olleet kaunista katsottavaa. Ilmeisesti heikon valaistuksen ja huonojen kamera-asetusten takia kuvista tuli huonoja eikä lakan todellinen sävykään oikein tule esille. Livenä tämä lakka on ihan täysin puhtaan pinkki eikä tuollainen korallinsävyinen.Mutta kuten näkyy, ei sävy oikein tule esille toivotunlaisena. Onneksi muissa blogeissa väri on onnistuttu tallentamaan kameralle suurinpiirtein oikeanlaisena (tsekkaa vaikka täältä.)

Tämäkin postaus olisi siis vaatinut luonnonvaloa. Valitettavasti en päivisin ehdi kuvailemaan, joten keinovalot saavat luvan kelvata. Tosin tähänkin on pian tulossa muutosta, ja luonnonvalokuvat tulevat varmasti lisääntymään.

En malttanut olla kokeilematta MUS:n Matt Top Coatia Pikkupirun päälle, mutta mielestäni mattaus vain huononsi lopputulosta. Pelkilteen oli kivempi.

Tosin tähän mielipiteeseen ette voi yhtyä, kun kamera kiukuttelee iltahämärissä. Eipä tuosta mitään selvää siis saa, mutta kunhan jaan sen iloksenne... Huoh, onneksi on perjantai, muutenhan tässä saattaisi hermostua.

Enkä minä sitä paitsi kauan jaksanut mattapinkkiä (noin tunnin verran) ja palasin takaisin vaaleisiin kynsiin...

Ja kyseessä tosiaan on Lumenen lakka eikä suinkaan hiljattainen Make Up Storen Elina.


Vissiin täällä jo kerroinkin näiden kahden lakan samansävyisyydestä. Ja ihan yhtä tyytyväinen olen tähän kuin Make Up Storeenkin. Kyseessä siis Lumenen Quick & Chic -lakan sävy 65 Kujeileva katse. Ja kamera ja valaistuskin saatiin hetkeksi pelittään. Woohoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!