sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Vaihtokauppa

Vihdoin se on loppu!! Hurraa, wuhuu, jee!!! Tämä Familyfreshin marketista hankittu suihkugeeli ei niiiiin ollut minun juttuni. Ensinnäkin tämä vaahtosi vasta, kun sitä laittoi desin verran vartalolle. Ja silloinkin hyvin vähän. Okei, purkissa luki kyllä "kevyesti vaahtoava", joten olin kyllä saanut varoituksen. Valitettavasti en ehtinyt tajuta tätä jo kaupassa. Aluksi ihastuttanut tuoksukin rupesi lopulta tökkimään, ja viimeisen viikon käytin tätä varmaan 2 desiä kerralla vain, jotta saisin tämän loppumaan mahdollisimman nopeasti.

En siis suosittele tätä, jos haluaa tehdä niin kuin minä : sheivata suihkugeelin avulla ilman, että tarvitsee ostaa sitä perkuleen vaahtoa erikseen.


Familyfreshin loppuminen tarkoittaa sitä, että saan ottaa käyttää tämän herkullisen vaikutelman antavan Avon Naturals Strawberry Smoothie Moisturising Body Washin. Tämä tuoksuu aivan jumalaisen ihanalle mansikalle, ja sehän sopii hyvin SENin vartalovoiteen kanssa.
Tämä söpöliini lupaa jättää ihoni rauhoittuneen, raikkaan ja elpyneen tuntuiseksi. Katsotaan, mihin mansikkasmoothie pystyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!