keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Houkutuksia

Minulla on paljon meikkejä. Siis todella paljon. Siis niin paljon, että joka kerta, kun tulen paperikassin kanssa kotiin, mies mulkaisee minua pahasti, ja tiedustelee, että paljonkos meikkejä siellä on tällä kertaa. Niin paljon, että jos kaikki meikkini muuttaisi euroiksi, voisin pitää tauon työn tekemisestä... pitkän tauon. Juttu on kuitenkin niin, että aina löytyy jotain, mitä himoitsen ja haluan, sillä vaikka omistaisin kuinka paljon meikkejä, aina löytyy tietenkin jotain uutta ja ihanaa, mitä en omista. Aina. No, miksen sitten osta kaikkea, mitä haluan? Ensimmäinen ja se tärkein syyhän on tietysti raha. Tilipussi ei yksinkertaisesti anna periksi näissä asioissa. Kosmetiikkaostokset kun valitettavasti tulevat tärkeysjärjestyksessä vasta lainanlyhennysten ja ruokaostosten jälkeen. (No, tilasin minä kuitenkin juuri MSCHICiltä pikkupaketin... Mutta hei, aikoihin en ole mitään ostanut!!) Toinen, melkein yhtä tärkeä syy on se, että mieheni ei ymmärrä, miksi meikkejä pitäisi saada lisää, kun niitä nyt on jo laatikot ja kaapit pullollaan. Eihän mies voi mitenkään ymmärtää sitä jatkuvaa täydellisen meikki-/hius-/vartalotuotteen metsästystä. Mutta miten ihminen voisi vain olla haalimatta lisää tuotteita, kun jossain voi olla vielä parempia kuin ne, mitkä kotoa jo löytyvät? Ja tätä mieheni ei siis ymmärrä eikä tule hirveästi vastaan tuon ensimmäisen syyn varjolla. Huoh. Ja totuus on se, etten kehtaakaan ostaa mitään, jos tiedän, että rahoja tarvitaan johonkin muuhun.

Niinpä minullakin sitten on muutama sellainen tuote, jota kovasti himoitsisin, mutten raaski hankkia.

1. Ihastuin kovasti tähän Leighton Dennyn Corrector & Brush -settiin, joka sisältää niin kynsilakanpoistoaineen kuin näppärän siveltimen. Kastamalla siveltimen pulloon saa oikein kivan sottalakkojen korjaajan aikaiseksi. Nyt kun tarkemmin miettii, niin minullehan riittäisi pelkkä sivellin. Kyllähän noita lakanpoistoaineita löytyy muualtakin. Tämä setti sopii mainiosti muun muassa ranskalaisen manikyyrin tekoon, kun vetäisee valkoisen lakan rajan siistiksi siveltimellä.

2. Olen jo pitkään himoinnut Cliniquen All About Eyes (Rich) -silmänympärysvoidetta, josta olen kuullut pelkästään kehuja. Haluaisin niiiiin kovasti testata tätä.

3. Ripseni ovat supervaikeat, ja ainoastaan Oriflamen ripsentaivuttajat ovat toimineet niihin edes jotenkin. Haluaisinkin testata Shu Uemuran kehuttuja ripsentaivuttimia. Haluaisin kokeilla niitä niin paljon, että sydämeen sattuu...

4. Koska kulmat kehystävät koko kasvot, haluan että kulmani ovat siistit ja kauniin muotoiset. Himoitsen kovasti Clarinsin kulmakarvapalettia, josta löytyy kolme erisävyistä kulmakarvaväriä, vaha kulmakarvojen muotoiluun, kulmaluulle levitettävä korostusväri sekä kulmakarvaharja, pinsetit, sivellin kulmaväreille ja sivellin korostusvärille. Täydellistä!

5. Olen yhden naisen käsivoide-etsintäpartio, sillä kuivat käteni eivät ihan mihin tahansa litkuun tyydy. Tarvitsen tuhtia tavaraa, joka siloittaa karheimmatkin kädet. The Body Shopin Hamppu Käsivoide on paljon kehuttu ja rakastettu klassikko, ja toivoisin joku päivä saavani sitä kokeilla.

6. Kuivashampoista kohistaan paljon, ja itsekin olen niitä saanut pari kappaletta kaappiini. (Niistä testituloksia myöhemmin.) Haluaisin kuitenkin kovasti kokeilla myös monen sydämen (ja hiukset) valloittanutta Tigin Dirty Secret -kuivashampoota huolimatta siitä, että pulloissa on ollut viime aikoina jotain ongelmia.

7. Olen kerran saanut testata Helena Rubinsteinin Magic Concealer -peiteainetta, ja voi pojat! Olisi ihanaa, jos joskus saisin tämän kyseisen tuotteen omakseni.

8. Himoitsen myös Lancômen La Touche Pro -peiteainepalettia. Se näyttää todella kätevältä ja kompaktilta paketilta...

Toivossa on hyvä elää...

2 kommenttia:

  1. Toi Dennyn korjaussetti on oikeesti tosi kätevä. Minäkin mietin ensin pelkän siveltimen ostamista, mutta sitten tajusin, että olisi vaikea löytää sivellin, joka varmasti pitää tarpeeksi kynsilakanpoistoainetta itsessään ja joka lähtee helposti kynsilakasta puhtaaksi. Jos siveltimen harjakset on väärää materiaalia, niin sehän ei kastu tarpeeksi tai kastuu liikaa. Tai kynnen vieressä joustaa liikaa tai ei jousta tarpeeksi. Ja niin edelleen. :)

    Ja ei, en ole Dennyn markkinointikätyri. ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä mäkin varmasti sorrun tuohon piakkoin :) Se on ihan himotuslistan ykkösenä. Ja sun blogistasi sen ihan ensiksi bongasinkin ;)

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!