perjantai 18. joulukuuta 2009

Gosh-kokoelman kartutusta ja ilouutisia

Olen viime aikoina saanut jonkin verran täydennystä Gosh-kokoelmaani, ja tottahan siitä pitää heti päästä näyttämään mustaa valkoisella. Tai siis värikuvia.

Ensinnäkin olen saanut kaksoiskappaleet jo omistamistani Light'n Shine -kiilloista, joista vasemmalta lukien omistin jo kolme ensimmäistä. Nyt omistan siis samoja sävyjä toiset samanmoiset ja ylläribonuksena sain vielä oikeanpuolisimman sävyn 01 White, jota minulla ei aiemmin ollutkaan. Ihanaa, ettei tarvitse huolehtia edellisten loppumisesta, vaan tallessa on jo vaihtokappaleet. Tuota uutta sävyä en ole vielä testaillut, mutta varmaan aika luonnollista kiiltoa luvassa.

Olen vihdoin saanut myös luomiväripuikon sävyssä Love that gold! Olenkin himoinnut sitä jo pitkään. Kaikki luomivärit näyttävät huomattavasti intensiivisimmiltä näiden Goshin puikkojen päällä, ja tämä kultasävy sopii varmasti monen sävyn alle. Lisäksi kartutin nestemäisten glitter-rajausten kokoelmaani kultaisella versiolla.


Sävy 20 Gold Glitter on kultashimmeri rajausväri, joka on juhlafiilistä täynnä.Kaksoiskappaleet olen saanut myös metallililasta lakasta Metallic Purple sekä yksittäisluomiväristä 15 Bottle Green, joka on kiva metsänvihreä: Tämä kaksikko pääsee laatikon suojiin odottelemaan entisten loppumista. Tai ehkä sitten joskus, kun lukijoita on enempi, voisin harkita jotain kilpailua...

Sinisiä silmämeikkejä ajatellen kiva trio on 18 Golden Sea...


... ja juuri esitellyn kultaisen luomiväripuikon päälle sopivat varmasti luomivärinelikon neljä ihanaa väriä, nelikon sävy 45 Glamour Girl.


Ja sitten ihania uutisia!! Siis itselleni.. Kerroinkin jo, miten hirveä onnettomuus minua kohtasi, kun aivan ihana vihreä Make Up Storen luomiväri (Tribecca) oli mennyt mäsäksi. No, nyt vihdoin sain upouuden samanlaisen, ihanaakin ihanemman luomivärin, jota en melkein uskalla koskea, kun pelkään, että sekin menee rikki.

Kyllä tuossa silmä lepää. Aah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!