torstai 14. tammikuuta 2010

3 minuutin tehopakkaus

... Ja ei, en puhu itsestäni...Aussien tuotteet ovat kiehtoneet minua jo pitkään, ja vihdoin olen onnistunut hankkimaan muutaman hoitoaineen kyseiseltä merkiltä. Eniten mielenkiintoni (hankinnoistani) herätti tämä 3 Minute Miracle Frizz Remedy, joka lupaa (1-)3 minuutissa hoidella hiukset silkinpehmeiksi. Sitähän piti sitten heti kokeilla... Nyt saa vielä arvailla toimiiko vaiko eikö.... joo vai ei...

... Ja muuten toimii!

Riippumatta siitä, pidänkö hoitoa tukassani minuutin vai kolme, lopputulos on ihanan kammattava (ainetta voi sipaista tukkaan nopsaankin ja huuhdella samantien pois, ja kylläpä hiukset selkiytyvät!), siloisen pehmeä ja suorastaan hiplattava. Kyllä, minä arvioin hiustuotteiden laatua sillä, haluanko käytön jälkeen hiplailla hiuksiani.

Toki tässä asiassa on kaksi puolta. Yksi puoli on tuo edellä mainittu. Toinen puoli onkin sitten se, että kyllähän tämä aavistuksen latistaa hiuksiani. En siis kovin mielellään käytä tätä muuten kuin latvoihin.

(Tosin suurin kiitos hiusteni latistuneisuudesta kuuluu tällä hetkellä testikäytössä oleville jättimäisille sampoo- ja hoitoainepurkeille, jotka eivät lopu ikinä... Minun on ollut pakko huijata vähän ja turvautua aina välillä ihanaan, vihreään lempparisampoopurkkiini, joka pelastaa vaikka tulipalolta, mutta ennen kaikkea siltä latistumiselta... Mutta näistä asioista sitten myöhemmin.)


Aussien tehohoito sai kuitenkin lisää plussapalloja, niin että plop, plop, plop vain kaikui kylppärissä. Kaikki purkit ja purnukat, joita pidän kylppärini hyllyllä, ovat nimittäin erityistarkkailun alla. Jotkut purkit vain ovat sellaisia, ettei niiden tekninen puoli ole omiaan liukkaille pinnoille, kömpelöille käsille tai siihen tilanteeseen, kun iho kananlihalla odotat, että saat purkin kiinni ja takaisin hyllylle ennen kuin tahmainen sampoo, hoitoaine, kuorinta, whatever on jo pudonnut likakaivoon. No, Aussiessa tällaista ongelmaa ei ole. Purnukan toisesta päästä pyöräytetään, sitten painetaan ja tadaa! Parasta on, ettei mitään pahaa tapahdu, vaikket heti pyöräyttäisikään "korkkia" takaisinpäin.

Ja btw, Aussien etikettitekstit ovat maailman parhaita. Tsekkaapa kauppasi hyllyltä. (Tuon vikan lauseen voit toki kuvitella seksikkäällä mainosäänellä kehräten sanottuna, mutta be warned: todellisuus ei vastaa kuvitelmiasi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!