maanantai 11. tammikuuta 2010

Bottega Verden kiinteyttävä tuttavuus


On aina ihanaa, kun postikusti tuo yllätyksiä, ja viikonlopun piristykseksi tuli postin mukana näin mielenkiintoinen purkki.Täytyy sanoa, että olen todella mielissäni tästä tuttavuudesta. Bottega Verden Kuolleen meren mutavoide lupaa kiinteyttää selluliittejani, ja mikäpä sen mielenkiintoisempi lupaus! Ja jopa niinkin paljon kuin 1,1 cm 8 viikossa. No, sehän testataan!


Kiiruhdinkin heti testaamaan tätä, ja päätin mielessäni lopettaa namujen napostelun, vaikken ehkä itseäni liikkumaan talvipakkasilla saakaan. Toivon sydämestäni, että saan otettua itseäni niskasta kiinni, ja ehkäpä tämä antiselluliittivoiteeksi itseään tituleeraava ihanuus oli juuri se, mitä tarvitsin saadakseni itseni kuriin.

Voide on aivan ihanan täyteläistä, ja tuoksu on myös todella miellyttävä ja tuo mieleen kylpylähoidot. Kuitenkin voide imeytyi yllättävän nopeasti, vaikka koostumus vaikutti niin paksulta.

Päätin, että teen kerrankin kunnon testin. En vain myhäile 8 viikon päästä, että "joo, ehkä se vähän auttoi, uskokaa minua" -tyyppisesti, vaan testaan kerrankin ihan tosimielellä. (No, testaan muutenkin tosimielellä, mutta nyt annan sitten todisteita.)

Minun ei kuitenkaan tehnyt mieli mittailla mittanauhalla reisiäni, ja paljastaa niiden tanakoitunutta mittaa. (Kyllä, minulle on käynyt niin kuin monelle muullekin parisuhteen uhrille: olen lihonut about 13 kiloa siitä, kun tapasin mieheni. Onneksi olin kuitenkin silloin alkuvaiheessa vähän liiankin laiha, niin olen onnistunut kuitenkin pysymään normipainossa... No, ei juuri lohduta, kun vaatekoot kasvaa kasvamistaan.)

Mutta miten todistaa tuotteen vaikutus, jos en voi antaa teille ennen- ja jälkeen-mittoja?

No, joulustahan jäi tuota lahjanauhaa yli...

Mittasin yläreiden ja alareiden (vähän polven yläpuolelta) lahjanarulla, ja leikkasin siis reisien verran lahjanarua laatikkoon jemmaan. Kun olen käyttänyt koko voiteen, katson jääkö lahjanarua yhtään yli. Kuinka nerokasta!

Ja lupaan pyhästi levittää rasvaa reisille ja pepulle joka ilta suihkun jälkeen!

Tuloksia odotellessa...


Tokassa kuvassa näkyikin vaaleanpunainen kynteni, joka tosin oli kokenut jo jonkun kolauksen. Syy siihenkin on se, ettei tämä Make Up Storen Elina-lakka ole mikään kovin nopsa kuivumaan. Sen sijaan se on aika peittävää. Kaksi kerrosta riitti näinkin peittävään lopputulokseen.

Yleensähän siis suosin tummia lakkoja, mutta olin menossa tapaamiseen enkä halunnut pelotella vastapuolta liian räikeillä kynsillä. Kaivoinkin siis arkistoistani tämän söpön lakan, ja ilahduin paljonkin lopputuloksesta. En enää muistanut, miten kivalta vaaleakin lakka voi näyttää.


Vaikka väri on vaalea, niin esimerkiksi tummaa taustaa vasten väri voi olla kovin näyttäväkin. Hätkähdän aina kun katson kynsiäni tummaa taustaa vasten. Värihän suorastaan pomppaa esiin!

Ja joo, ei se ehkä tuossa kuvassa siltä näytä, mutta livenä efekti on mahtavampi. Taidankin kokeilla pari muutakin vaaleaa lakkaa. Ehkäpä mattalakankin kanssa... Hmmm....

4 kommenttia:

 1. Lahjanauha on ihana idea! :) Mielenkiinnolla tuloksia odotellessa..

  VastaaPoista
 2. Tässä vaiheessa näyttää lupaavalta.... :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Make Up Storen Elina -lakka näyttää tosi kivalta. Pitää jostakin kaivaa tuota itselleenkin :)

  VastaaPoista
 4. Joo, Elina on kiva :) Vähän epäselviä noi kuvat, mutta pitää tässä joku kerta taas kaivaa Elina käyttöön ja napsaista parempia otoksia :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!