sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Essentia Naturale, part 1

Jaiks. No, tolta se iho nyt syyskylmän kiusatessa näyttää. Punoittaa, atooppisuutta, kuivuutta yms. Siksi mineraalimeikkien jauhemainen maailma hieman epäilyttikin. Pelotti lähinnä, että jauhemaiset meikit vain korostavat kuivaa ihoani.
Mutta ei, mielestäni aika hyvä parannus. Eli siis Essentia Naturalen meikit ovat olleet testattavani nyt vähän aikaa. Olin aikamoinen neitsyt mineraalimeikkien suhteen, joten alku ei ollut kovin siistiä puuhaa.


Tältä se siis näytti. Avukseni otin L'Oréal Paris'n mineraaliputskun kabuksiveltimen, sillä en oikeata omista, neitsyt kun olin :) Silmien alle otin avuksi Clarinsin valokynän, mutta muuten turvauduin täysin Essentia Naturalen maailmaan. (Valopisteet pöydällä tulevat rakkaan mieheni minulle asentamista teatterivaloista, joiden loimussa on kiva meikkailla...)

Käytössäni oli pohjustuspuuteri, meikkipuuteri (2 sävynäytettä), ja viimeistelypuuterinäyte. Lisäksi näytteet poskipunasta ja luomiväristä. Pohjan tulokset jo esittelinkin, ja käytössä olen myös huomannut, että kiiltelevä ihoni tykkää. Nämä tuotteet pitävät aikas hyvin kiillon poissa, mutta eivät silti tunnu raskailta. Puuterimainen olomuotokin muuttuu melkein voidemaiseksi iholla.

Poskipunan sävy Courage ja luomivärin sävy Night Flight (yläkuva) vaikuttivat rasioissaan todella tummilta, mutta kyllähän sitä olisi pitänyt jo oppia, ettei meikkien suhteen pitäisi koskaan antaa ulkonäön hämätä. Vai mitä sanotte alemman kuvan poskipunasta? Tuosta myös aika hyvin näkyy kaunis pohja, jossa on siis pohjustus-, meikki-, ja viimeistelypuuteria päällekkäin.Silmämeikin tein pelkällä Night Flightilla niin, että kostutin sivellintä, jolloin sain tehtyä ulkonurkkaan ja alas ripsirajaan tummempaa jälkeä.Harmittaa, että varta vasten blogiani varten ostamani kamera on niiiiiiiiiin huono. Se ottaa ihan pirun huonoja kuvia, ja patterit loppuvat siitä noin 20 kuvan ottamisen jälkeen. Ihan oikeasti. Ja ai niin, akkua siinä ei siis ole, pelkät patterit. Jos sen olisin tajunnut, niin en sitä ikinä olisi tilannutkaan. Pointtini siis se, ettei nämä meikit nyt saa oikeasti sitä, mitä ne ansaitsevat. Eli hyviä kuvia. Koska olen vasta saanut ensikosketukseni näihin, niin palaan vielä kokeiltuani niitä jonkun aikaa, ja opittuani parhaan tekniikan niiden levittämiseen. Tähän astisen kokemukseni perusteella voin kuitenkin lämpimästi suositella :)

Vaikuttavat muuten todella riittoisilta, jo pieni määrä riittää loistavan lopputulokseen.

edit. Tässä tuoreempaa kuvamateriaalia.


Silmissä Night Flight, rajaus MSCHIC ja ripsiväri  Max Factor FLEE Waterproof.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!