maanantai 1. helmikuuta 2010

Paukamat peittoon

Ihoni elää jotain uutta murrosikää, joten rajut keinot ovat tarpeen. Pelkkä meikkivoide ei riitä peittämään yksittäisiä näppyjä ja muita inhotuksia. Koska Wet n Wildin peitevoidepalettini on niin hyvässä tallessa, etten itsekään sitä enää löydä, kaivelin varastoistani vanhan, hyväksi havaitun luottotuotteeni. Ariane Indenin kolmen värin peitevoidepaletti on oiva keino saada iho näyttämään aavistuksen tasaisemmalta ja kauniimmalta.Paletissa on siis kolme väriä: vihreä, keltainen ja malva eli tuollainen lilahtava. Kuten kuvasta näkyy, niin tuota malvaa eli ole juurikaan tarvinnut. Käsittääkseni sillä sopii parhaiten peittää esimerkiksi mustelmat tai muut sinisyydet. Keltaista ja vihreää sitten olenkin ihan huolettomasti käyttänyt sekoittamalla niitä toisiinsa. Tällä sekoituksella olen peittänyt niin näpyt kuin tummat silmänaluset, ja on toiminut todella hyvin. Rakastuin tähän palettiin taas uudelleen, ja se pääseekin jälleen osaksi vakkarikalustoani.

Levitykseen sopii parhaiten tuollainen napakka, synteettisestä materiaalista valmistettu sivellin, joka minulla sattuu olemaan myös Ariane Indenin tuotantoa. Sillä pystyy todella hyvin levittämään peitevoiteen iholle tasaisesti.Ja noin peittävää jälkeä sillä tulee. Luonnollisesti se tuosta pitää vielä tasoittaa, mutta kuva osoituksena siitä, että pigmenttiä kyllä riittää.


Neonpinkit kynnet vaihtuivat Goshin Metallic Green -lakkaan, joka sai aika hyödyttömän glitterpäällysteen Stargazerista. Tästä kokeilusta opimme, ettei metallisten lakkojen päällä glitterit näytä miltään.


Lopputulos kuitenkin on tuollainen "jäinen" vihreä. Ihan jees. Mutta siis hirveästi tuo Stargazer ei lopputulokseen vaikuttanut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!