sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Dior-kynnet

 

Jouduin katkomaan kynsiäni siihen malliin, että eipä niiden ulkonäkö ehkä ollut omiaan ensimmäiseen Dior-kokeiluun. En kuitenkaan halunnut nysäkynsiini kokeilla Konadeja, ja tämä oli ensimmäisenä listalla uusia kynsilakkoja kokeiltaessa, joten... You know the rest.Vaikka selektiivisyys ei aina merkitse laatua, niin tätä lakkaa voin kyllä kehua. Olin ihan varma, että koska tämä on tällainen perushopeinen lakka, peittävä lopputulos vaatisi monta levityskertaa, mutta ei. Ekalla kerroksella tulos oli jo peittävä. Laitoin kuitenkin varmuuden vuoksi kaksi. Lakka lisäksi kuivui todella nopeasti, vaikka sen paksu koostumus sai minut vakuuttumaan hitaasta kuivumisajasta. 

Älkääkä nyt oikeasti välittäkö noista epämääräisitä kynsistä, joiden viilaus ei kuvia otettaessa ollut vielä ihan loppuun harkittua.Ja tämä ihana lakka oli siis Diorin Vernis-lakka, sävyltään 604 Silver Pearl. Päälle laitoin kerroksen Revlonin pikakuivattajaa, joka ikävä kyllä lähestyy loppuaan.

Sitten kun kynteni ovat taas inhimillisissä mitoissa, postaan kuvia tästä ihanuuslakasta uudelleen.

2 kommenttia:

  1. Joo, tykästyn siihen itsekin päivä päivältä enempi! Näyttää näin livenä paremmalta kuin kuvissa. Pitää kasvattaa kynsiä, ja sitten testata vielä uudelleenkin... Mutta on kyllä ihana lakka :)

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!